Επαφές του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη στην Αθήνα

Δημοσίευση: 12.02.2018, 23:55
Τελευταία Ενημέρωση: 13.02.2018, 00:07

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη και τα μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων (ΟΣΥΜΙΚ) είχε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, κατά τη συμμετοχή του σε ενημερωτική συνάντηση την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα σχετικά με πιλοτικό πρόγραμμα συνεργατικών επιχειρήσεων σε μικρά Κυκλαδονήσια. Επιπλέον, παρέστη στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου...
Ο Μανόλης Μαργαρίτης στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου
Bookmark and Share

Στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη, τέθηκε το ζήτημα της υλοποίησης του πιλοτικού προγράμματος επιλογής σχολάζουσων γαιών για τη δημιουργία συνεργατικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα, το οποίο θα εφαρμοστεί σε δύο μικρά κυκλαδονήσια.Στόχος του είναι η αξιοποίηση και εκμετάλλευση των εγκαταλελειμμένων εκτάσεων των μικρών νησιών, συμβάλλοντας στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών των νησιωτών πέραν της τουριστικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης ζήτησε ένα από τα δύο νησιά, στα οποία θα εφαρμοστεί το πιλοτικό πρόγραμμα, να είναι ένα από τις Μικρές Κυκλάδες του πολυνησιωτικού δήμου.

Επίσης, ο δήμαρχος παρέστη στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα νησιά του Αιγαίου και όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, παρουσία υπουργών, βουλευτών και του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου. 

Τέλος, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ο Μανόλης Μαργαρίτης συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Απολλωνιατών και του Συλλόγου Φιλωτιτών. 

Newsroom Cyclades Voice
 

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.