Δικαίωση των καταστηματαρχών Μαζικής Εστίασης Νάξου έναντι του ΟΣΔ "GEA"

Δημοσίευση: 11.01.2018, 20:47
Τελευταία Ενημέρωση: 11.01.2018, 21:00

Δημοσιεύτηκαν από το Πρωτοδικείο Νάξου οι υπ αριθμ 165/2017 και 166/2017 αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Νάξου το οποίο κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων δίκασε τις αιτήσεις του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης GEA* κατά πλήθους επαγγελματιών μαζικής εστίασης του νησιού μας. Με τις παραπάνω αποφάσεις απορρίφθηκαν στο σύνολό τους οι κρινόμενες αιτήσεις και επιδικάστηκαν τα δικαστικά έξοδα υπέρ των επαγγελματιών.
Bookmark and Share

*GEA: (GRAMMO, EΡΑΤΩ. ΑΠΟΛΛΩΝ , ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΩΝ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ) 

Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών που πορεύθηκε για την υπόθεση μέσω του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» και των νομικών εκπροσώπων του, Κυριάκου Δημητρίου & Σπύρου Μαθιουδάκη, δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή της.
 
Οι συγκεκριμένες αποφάσεις αξιολογούνται ως μία επιτυχία του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» τόσο όσο προς τον τρόπο χειρισμού του θέματος αλλά και ως προς το αποτέλεσμα το οποίο εξυπηρετεί τις αρχές του Σωματείου που είναι η προάσπιση των συμφερόντων των μελών του.
   
"Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν οι μικροί και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες κυρίως των οικογενειακών επιχειρήσεων απαιτείται συσπείρωση γύρω από το Σωματείο προκειμένου ο καταστηματάρχης να αντιμετωπίσει τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά στην επιχειρηματικότητα. Η Ισχύς εν τη ενώσει", επισημαίνουν ο πρόεδρος και ο γ.γραμματέας του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία», Απόστολος Καρεγλάς και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Newsroom Cyclades Voice
 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.