"Μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Αεροδρομίου - Οίας"

Δημοσίευση: 11.01.2018, 18:04
Τελευταία Ενημέρωση: 11.01.2018, 18:10

Σε συνέχεια των εγγράφων του Δήμου Θήρας προς τους αρμόδιους φορείς σχετικά με την πολύμηνη καθυστέρηση της περαίωσης του έργου στο οδικό δίκτυο Αεροδρόμιο - Φηρά - Βουρβούλος - Οία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας την Τρίτη (09/01) στα γραφεία του Δήμου Θήρας. Οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της ολοκλήρωσης του έργου...
Bookmark and Share

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Θήρας, Νίκος Ζώρζος, ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Κυριαζής, ο προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Νοτίου Αιγαίου (ΕΥΔ), Αντώνης Βουτσίνος, στελέχη της Εγνατίας Οδού ΑΕ., καθώς και στελέχη και ο πρόεδρος της εργολήπτριας εταιρείας Ομάδα Κατασκευών ΑΕ. Γιώργος Μπασιάς.

Ο δήμαρχος Θήρας, Νίκος Ζώρζος, τόνισε μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα ενός σφικτού χρονοδιαγράμματος χωρίς καμία χρονική παρέκκλιση, με στόχο την ολοκλήρωση του έργου εντός ενός εύλογου διαστήματος.

Οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της ολοκλήρωσης του έργου ως ακολούθως:

- Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου (28/02) – το αργότερο - να έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες που αφορούν το βασικό άξονα.
- Μέχρι το τέλος Μαρτίου(31/03) να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες οδοστρωσίας στο τελευταίο χιλιόμετρο του βασικού άξονα (από το Πορί και μέχρι τέλος του έργου),τα πεζοδρόμια και  ο ηλεκτροφωτισμός του έργου.
- Μέχρι το τέλος Μαΐου (31/05) να έχουν ολοκληρωθεί οι  εργασίες τοποθέτησης στηθαίων, σήμανσης, πληροφοριακών πινακίδων και λοιπών μικρής έκτασης εργασιών που δεν επηρεάζουν την λειτουργικότητα του έργου.Επίσης προγραμματίζεται η διάστρωση της πρώτης στρώσης ασφαλτικού για το τελευταίο χιλιόμετρο της βασικής οδού και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και η στρώση κυκλοφορίας στο τμήμα της βασικής οδού που υπολείπεται.
- Μέχρι το τέλος Ιουνίου (30/06) να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο του έργου.
 
Όπως επισημαίνεται, η Δημοτική Αρχή, πέραν των προσπαθειών και πιέσεων που ασκεί, ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα τηρηθούν οι χρονικές δεσμεύσεις της αναδόχου εταιρείας και το έργο θα περαιωθεί στην προαναφερθείσα ημερομηνία, έτσι ώστε να παραδοθεί ασφαλές προς χρήση.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.