Το Χωριό του Αι Βασίλη στα Κουφονήσια!

Δημοσίευση: 17.12.2017, 21:01
Τελευταία Ενημέρωση: 29.12.2017, 22:38

Με την ευγενική και σημαντική Χορηγία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Κέρος’ και τη βοήθεια εθελοντών, άνοιξε το ‘Χωριό του Αι Βασίλη’ στα Κουφονήσια! Ο Αι Βασίλης έρχεται πάλι στο χωριό του, να βρει τους μικρούς του φίλους, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.
Bookmark and Share

Τα παιδιά του νησιού μαζεύτηκαν γύρω από την Φάτνη και τα στολίδια.Γλυκά, ξεροτήγανα και αναψυκτικά προσφέρθηκαν σε μικρούς και μεγάλους ενώ άφθονο ρακόμελο έρεε για τους μεγάλους.Ο Αι Βασίλης εμφανίστηκε φορτωμένος με τους σάκους με τα δώρα. Όλα τα παιδιά τον υποδέχθηκαν, με χαρούμενες φωνές και γέλια.Μαζεύτηκαν γύρω του και τον συνόδεψαν έως το σπίτι του.

Ένα Αγιοβασιλάκη τους περίμενε και τους βοήθησε να κάτσουν, ενώ άλλα Αγιοβασιλάκια μοίραζαν μπαλόνια.Όλα τα παιδάκια μαζί έψαλαν τα κάλαντα στον Αι Βασίλη και αυτός τους μοίρασε δώρα.Ξαφνικά άρχισε να χιονίζει. Τα παιδιά χόρευαν μαζί με τις νιφάδες, με την Χριστουγεννιάτικη μουσική, με τα γέλια και τις χαρούμενες φωνές.Ο Αι Βασίλης θα έρθει πάλι, στο χωριό του, να βρει τους μικρούς του φίλους το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Κέρος’ Εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2018!Ευχαριστεί όλους τους φίλους που βοήθησαν να έρθει ο Αι Βασίλης στα Κουφονήσια.Προσκαλεί όλους να γευτούν γλυκά ή να πιούν ρακόμελα μαζί με τον Αι Βασίλη στις επόμενες εμφανίσεις του.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.