Ο απαράδεκτος "ετσιθελισμός" συνεχίζεται στη Νάξο!

Δημοσίευση: 05.12.2017, 21:32
Τελευταία Ενημέρωση: 05.12.2017, 22:56

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η επιμονή κάποιων -ευτυχώς λίγων- να προβαίνουν σε ενέργειες που έχει καταδικάσει εμπράκτως η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Νάξου! Το πλυντήριο που χάλασε και που φυσικά κανείς δεν θέλει πλέον στο σπίτι, με ποιο δικαίωμα αφήνεται ελαφρά τη καρδία σε δημόσιο δρόμο (που οδηγεί στο Δημαρχείο); Αυτό που εσύ δεν θέλεις πια στο δικό σου χώρο, με ποιο δικαίωμα το εγκαταλείπεις σε δημόσιο χώρο; Επανειλημμένως έχουμε καυτηριάσει την ολιγωρία και την απαράδεκτη καθυστέρηση σε ζητήματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων από το δήμο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ανακύκλωση...
Bookmark and Share

Η συντριπτική όμως πλειοψηφία της Νάξου έχει αποδείξει ότι αναζητεί λύσεις και καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε ανακυκλώσιμα και ογκώδη αντικείμενα να μην εναποτίθενται σε δημόσιους χώρους.

Το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να εναποθέτουν κάθε είδους αντικείμενα οπουδήποτε γιατί έτσι τους βολεύει, αρκεί να τα ξεφορτωθούν από το δικό τους χώρο, δεν μπορεί πλέον να έχει την ανοχή κανενός!

Ακόμη και στην περίπτωση που εξακολουθούν να έχουν άγνοια πώς να διαχειριστούν κάτι τέτοιο, οφείλουν να απευθυνθούν στο δήμο ώστε να πληροφορηθούν τι πρέπει να κάνουν.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να συνεχίζουν κάποιοι να λειτουργούν με τρόπο που προσβάλλει το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον που ανήκει σε όλους και γι αυτό κανείς δεν έχει το δικαίωμα καταστρατήγησης του κοινού συμφέροντος!

ΥΓ: Το αδικαιολόγητο της ενέργειας που έγινε το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, δεν μετριάζεται σε καμία περίπτωση από το γεγονός ότι το πλυντήριο αφέθηκε δίπλα σε κάδο!

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: έγραψε: 06/12/2017
Όταν πληρώνουμε τόσα λεφτά στα δημοτικά τέλη δεν μπορεί να έχουν και περισσότερες απαιτήσεις. Να κόψουν το λαιμό τους να το πάρουν το πλυντήριο από εκεί και να το βάλουν στην ανακύκλωση. Όχι να πρέπει να φροντίσει ο πολίτης και για αυτό.

Ο αναγνώστης: έγραψε: 06/12/2017
Προφανώς και ο παρτακισμός είναι καταδικαστέος, αλλά το ψάρι βρωμάει απ΄ το κεφάλι! Κάδοι ξεχειλισμένοι μόνιμα, τ'ανακυκλώσιμα, μετά τη διαλογή του κόσμου, ο δήμος τα πετούσε στα σκουπίδια, τηλεφωνείς για τα ογκώδη και σου λένε κράτα τα στο σαλόνι σου κάνα δυό μήνες και ξαναπάρε, προχθές ένας που έκανε ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών τους έβαλε φωτιά και τά'καψε, μέσ'τη χώρα...

Ο αναγνώστης: έγραψε: 06/12/2017
για τους αστεγους το εβαλαν. να πλυνουν κανενα ρουχο. αντι να πειτε κ ευχαριστώ

Ο αναγνώστης: xaxas έγραψε: 06/12/2017
Ανακύκλωση υφίσταται στη Νάξο? από πότε? Λογικό επακόλουθο να το πετάξει στο δρόμο..., φάτσα μπροστά στο δήμο,

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.