Επαφές Γιάννη Μαργαρίτη για προσέλκυση ταινιών Bolywood στη Νάξο

Δημοσίευση: 14.11.2017, 19:36
Τελευταία Ενημέρωση: 14.11.2017, 21:03

Ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και έπαρχος Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης, μετά τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Bollywood στη Νάξο πριν από λίγο καιρό, που εκτός από τα οικονομικά οφέλη που είχε εκείνο το διάστημα το νησί από την πολυπληθή παραγωγή, είναι βέβαιο ότι με την προβολή της ταινίας θα ανοίξει μια μεγάλη πόρτα στην τουριστική προβολή του νησιού σε μια πολλή μεγάλη αγορά, φαίνεται να έχει βάλει στόχο την προσέλκυση και άλλων κινηματογραφικών παραγωγών Bollywood στο νησί και δεν αφήνει καμία ευκαιρία που του δίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση ανεκμετάλλευτη...
Neela Lad και Γιάννης Μαργαρίτης
Bookmark and Share

Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του πριν λίγες μέρες στη διεθνή έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο, όπου μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, εκπροσώπησαν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έσπευσε να εκμεταλλευθεί την αυκαιρία που του δόθηκε και να κάνει επαφές σε υψηλό επίπεδο προς επίτευξη αυτού του στόχου.

Μόλις ο Γιάννης Μαργαρίτης είδε ότι η Ινδία συμμετέχει στην έκθεση έσπευσε να πληροφορηθεί αν υπάρχει εκπροσώπηση από την κυβέρνηση.

Από τη στιγμή που του δόθηκε η επιβεβαίωση ότι στην έκθεση βρισκόταν η αν. Γενική Διεθύντρια του Υπουργείου Τουρισμού της Ινδικής Κυβέρνησης, η κα Neela Lad, η συνάντηση μαζί της δεν άργησε να γίνει.

Ο Γιάννης Μαργαρίτης, έχοντας ως πολύ καλό "δείγμα" στις αποσκευές του την επιτυχημένη συνεργασία που είχε για για τα γυρίσματα σκηνής της ταινίας Tiger Zinda Hai η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ταινιών Bollywood (Jash Raj Films) με την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες της Νάξου, εξέθεσε στην αντιπρόσωπο της Ινδικής Κυβέρνησης το ενδιαφέρον για τη διεξαγωγή γυρισμάτων και από άλλες κινηματογραφικές εταιρείες της χώρας της, παρουσιάζοντας παράλληλα όλα τα πλεονεκτήματα που έχει το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων για τη φιλοξενία τέτοιων κινηματογραφικών παραγωγών.

Ιδιαίτερα θετική ήταν η υποδοχή της πρότασης του αντιπεριφερειάρχη και έπαρχου Νάξου από την κα Neela Lad, που τον διαβεβαίωσε πως θα έχει τις επαφές που απαιτούνται ώστε να ενημερώσει εταιρείες παραγωγής ταινιών Bollywwod.

Με δεδομένο, ότι σύντομα ο Γιάννης Μαργαρίτης θα επικοινωνήσει εκ νέου μαζί της προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του θέματος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα νεότερα.

Διαβάστε επίσης:

Νάξος: Ο ναός του Απόλλωνα "σκηνικό" στην ταινία Bollywood "Tiger Zinda Hai"

 • Δείτετι έγραψε πριν λίγες μέρες το Conde Nast Traveller τους πρωταγωνιστές της ταινίας Salman Khan και Katrina Kaif στη Νάξο

Newsroom Cyclades Voice


Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
 • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
  προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
 • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
 • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
 • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
 • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
 • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.