Γ. Καραμανής: Διπλάσια από την αναμενόμενη η συμμετοχή στη Νάξο

Δημοσίευση: 13.11.2017, 18:21
Τελευταία Ενημέρωση: 13.11.2017, 19:13

Ομαλά και με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου κύλησε η διαδικασία εκλογής για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα στη Νάξο, επισημαίνει ο δικηγόρος Γιώργος Καραμανής που είχε οριστεί υπεύθυνος της διαδικασίας για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Μιλώντας σχετικά στον Aegean Voice και στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, ο κ. Καραμανής, αναφέρει ότι τα 423 άτομα στη Νάξο που προσήλθαν στην κάλπη θεωρείται πολύ ικανοποιητικός αριθμός σε σχέση με τα αναμενόμενα, όμως εκφράζει την εκτίμηση ότι έπρεπε να υπάρχει και δεύτερη κάλπη στην Τραγαία ή στο Φιλώτι...
Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας που έγινε στο Δημαρχείο Νάξου, Ο Γιώργος Καραμανής, η Ευδοκία Ανδριέλλου και ο Μανώλης Μανωλάς
Bookmark and Share

 • Δείτε ΕΔΩ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Νάξο
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιώργος Καραμανής, δεν υπήρξε συμμετοχή από όλη τη Νάξο, σημειώνοντας πως θα ήταν μεγαλύτερη αν υπήρχε μια ακόμη κάλπη στην κεντρική Νάξο.

Παράλληλα, κάποιοι αν και προσήλθαν, λόγω της αναμονής που υπήρχε, τελικώς αποχώρησαν χωρίς να ψηφίσουν, πρόσθεσε.

Την καθυστέρηση κατά τη διαδικασία απέδωσε και στο ηλεκτρονικό σύστημα διεξαγωγής της σχετικά με την επιβεβαίωση των στοιχείων.

Ο Γιώργος Καραμανής εξέφρασε την άποψη ότι είναι αναγκαίο να συσταθεί αυτός ο πολιτικός φορέας, ώστε να εκπροσωπηθούν όσοι δεν επιθυμούν να είναι στη ΝΔ ή στο ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν, οι νέοι σε ηλικία δεν προσήλθαν να ψηφίσουν παρά σε πάρα πολύ μικρό ποσοστό, ο κ. Καραμανής εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι νέοι θα προσχωρήσουν στην πορεία εξέλιξης του νέου πολιτικού φορέα, αφού, όπως πρόσθεσε, με την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως διάγουμε μια μεταβατική περίοδο και οι νέοι κάποια στιγμή κάπου θα κατασταλάξουν.

Ο κ. Καραμανής, εξέφρασε τέλος την άποψη, ότι θα ήταν προς όφελος του νέου πολιτικού φορέα να είχε εκλεγεί ο επικεφαλής του από την πρώτη Κυριακή, επισημαίνοντας παράλληλα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου "να φύγουμε όλοι ενωμένοι και ο νέος φορέας να αναπτυχθεί και να παίξει το ρόλο που πρέπει να παίξει και ήταν ευεργετικός για τη χώρα".

Ακούστε τι είπε αναλυτικά ο Γιώργος Καραμανής


Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
 • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
  προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
 • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
 • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
 • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
 • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
 • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.