Η Λίλη Αγγελοπούλου για το κείμενο των 59 στελεχών του Ποταμιού

Δημοσίευση: 13.11.2017, 17:16
Τελευταία Ενημέρωση: 13.11.2017, 18:11

Με αφορμή το κείμενο που υπογράφουν 59 στελέχη του Ποταμιού στο οποίο ασκούν έντονη κριτική στο Σταύρο Θεοδωράκη για τις αποφάσεις που έλαβε για το μέλλον του κόμματος στο πλαίσιο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ενώ παράλληλα ζητούν την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού και τη σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου άμεσα, η συντονίστρια και εκπρόσωπος Νοτίου Αιγαίου για το Ποτάμι, Λίλη Αγγελοπούλου, μίλησε στον Aegean Voice 107.5 FM και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου...
Η καρδιολόγος και στέλεχος του Ποταμιού, Λίλη Αγγελοπούλου
Bookmark and Share

 • Διαβάστε ΕΔΩ το κείμενο των 59 στελεχών του Ποταμιού
Η Λίλη Αγγελοπούλου, που είχε εκδηλώσει πολύ νωρίς δημόσια την αντίθεσή της για την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να συμμετέχει στις διεργασίες για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς και να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του, επισημαίνει ότι η επιλογή να τεθεί ο επικεφαλής ενός κόμματος όπως το Ποτάμι σε μια διαδικασία που αποδεικνύεται πως είναι μια καθαρά εσωκομματική διαδικασία, ήταν λάθος πολιτικά.

Προσθέτει δε, σχετικά και με το ποσοστό που έλαβε ο κ. Θεοδωράκης στη διαδικασία της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, πως αν αυτή η διαδικασία αφορούσε το σύνολο των μελών και των ψηφοφόρων του Ποταμιού το ποσοστό που θα ελάμβανε θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος ποτέ δεν πίστεψε πως αυτή η διαδικασία είναι μια διαδικασία που αφορά τον πολιτικό χώρο που εκφράζει το Ποτάμι.

Σχετικά με την επιλογή των 59 στελεχών να δημοσιοποιήσουν επίσημα δημποσια την αντίθεσή τους μια ημέρα μετά τη διαδικασία εκλογής της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα η κ. Αγγελοπούλου είπε πως αυτό έγινε ώστε να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα επί της διαδικασίας, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως το πρόβλημα υπήρχε εξ’ αρχής όμως σήμερα τίθεται στο πλαίσιο μιας μεγαλύτερης απαίτησης και σε νέα βάση.

Το στέλεχος του Ποταμιού επισήμανε ακόμη, ότι ο αριθμός των μελών και στελεχών του Ποταμιού που συντάσσεται με την άποψη των 59 συνεχώς αυξάνεται, αν και διευκρίνισε πως σημασία δεν έχει ο αριθμός αυτών που θέτουν το ζήτημα αλλά το σοβαρό του ζητήματος που θέτουν και γι αυτό ζητούν τη σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου άμεσα, καθώς και ότι οι ίδιοι δεν διαχωρίζουν τίποτα σε σχέση με το Ποτάμι για το οποίο και επιθυμούν να συνεχίσει να έχει αυτόνομη πορεία.

Ο διαχωρισμός έγινε από το Σταύρο Θεοδωράκη μετά από προσωπική απόφαση, αναφέρει ακόμη η Λίλη Αγγελοπούλου, χαρακτηρίζοντας παράλληλα αυτή την απόφαση πολιτικό λάθος που έχει σαν αποτέλεσμα να πληγώνεται και το Ποτάμι.

Ακούστε τι είπε αναλυτικά η Λίλη ΑγγελοπούλουΔανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
 • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
  προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
 • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
 • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
 • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
 • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
 • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.