Σε εξέλιξη η καταγραφή των στοιχείων για το Master Plan Λιμένα Νάξου

Δημοσίευση: 11.10.2017, 20:17
Τελευταία Ενημέρωση: 11.10.2017, 20:20

Στη Νάξο βρέθηκε την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ο εκπρόσωπος της εταιρείας CNWAY που έχει αναλάβει τη σύνταξη της Μελέτης «Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα Νάξου» (Master Plan). Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Αλβέρτος Παύλος Γιαμίν και ένας υπάλληλος της εταιρείας, τις δυο αυτές ημέρες έκαναν συλλογή στοιχείων, σε εφαρμογή της α΄ φάσης της μελέτης, προκειμένου στη συνέχεια να γίνει ανάλυσή τους ανάλυσή τους και η παρουσίαση των στόχων σε διαβούλευση, όπως σημείωσε ο κ. Γιαμίν, απαντώντας σε ερώτημα του Cyclades Voice...
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας CNWAY, Αλβέρτος Παύλος Γιαμίν με υπάλληλο της εταιρείας στο λιμάνι της Νάξου (Φωτογραφία: Cyclades Voice)
Bookmark and Share

Συγκεκριμένα, ελήφθησαν στοιχεία και φωτογραφίες που αφορούν τις λιμενικές υποδομές και το συγκοινωνιακό.Ειδικότερα για το συγκοινωνιακό ελήφθησαν στοιχεία και από επαγγελματίες που κινούνται στο χώρο του λιμανιού, ενώ αργότερα θα ληφθούν και σχετικές συνεντεύξεις, όπως μας διευκρίνισαν.

Τις επόμενες ημέρες στη Νάξο θα βρίσκονται για τη συλλογή στοιχείων και άλλα μέλη της σύμπραξης, πολεοδόμος, αρχιτέκτονας κ.ά.

Όπως είχε αναφερθεί και στη σχετική ενημερωτική συνάντηση που είχε διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Νάξου, μετά την ολοκλήρωση της α΄ φάσης, θα ακολουθήσει η τοπογραφική αποτύπωση της περιοχής και θα αξιολογηθούν οι γεωτεχνικές μελέτες.

Ακούστε ΕΔΩ τα
στάδια που περιλαμβάνει η εκπόνηση του Master Plan για το Λιμάνι Νάξου όπως τα ανέπτυξε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας CNWAY, Αλβέρτος Παύλος Γιαμίν, κατά τη ενημερωτική για το θέμα συνάντηση της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.