Δήμος Μυκόνου: Αποκατάσταση της αλήθειας

Δημοσίευση: 11.10.2017, 10:13

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Μυκόνου, επισημαίνει ότι δεν ήταν "απών", όπως κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν από τη συνεδρίαση της αρμόδια επιτροπής περί της δήθεν έγκρισης του επανακαθορισμού του αιγιαλού στην παραλία της Φτελιάς...
Η παραλία της Φτελιάς βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού στο δρόμο προς Άνω Μερά (πηγή φωτ. mykonos.gr)
Bookmark and Share

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Μυκόνου:

"Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα περί της δήθεν έγκρισης του επανακαθορισμού του αιγιαλού στην παραλία της Φτελιάς και την απουσία του Δήμου Μυκόνου από τη συνεδρίαση της επιτροπής της επιτροπής του άρθρου 3 του ν. 2971/2001, οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Η επιτροπή αποτελείται από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου, ως Πρόεδρο αυτής, τον Λιμενάρχη Μυκόνου, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Μυκόνου, ο οποίος παρέστη στη συνεδρίαση.

Επιπλέον, κατόπιν της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (07.10.2017) στο Δημαρχείο Μυκόνου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, ενημερώθηκε για το ζήτημα και δεσμεύτηκε, ότι θα ενημερώσει άμεσα τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κα Θεοπίστη Πέρκα, προκειμένου να επιληφθεί προσωπικά του ζητήματος.

Επομένως αναβλήθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής του άρθρου 3 του ν. 2971/2001 για τον καθορισμό – επανακαθορισμό της οριογραμμής αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού σε θέσεις της νήσου Μυκόνου, γεγονός που επιβεβαίωσε τόσο ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, όσο και ο Πρόεδρος το Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τα μέλη της επιτροπής", καταλήγει ο δήμος Μυκόνου.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.