Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με το σύζυγό του στην Πάρο! Ανέβαλε την επίσκεψή του στο νησί ο Μακρόν

Δημοσίευση: 11.08.2017, 17:45
Τελευταία Ενημέρωση: 11.08.2017, 17:46

Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ μαζί με το σύζυγό του αρχιτέκτονα Ντεστενέ Γκωτιέ βρίσκονται στην Πάρο και απολαμβάνουν τις διακοπές τους φιλοξενούμενοι στη βίλα πασίγνωστου Γάλλου δημοσιογράφου στη Σάντα Μαρία.
(Φωτογραφία αρχείου)
Bookmark and Share

Ο 44χρονος Πρωθυπουργός Μπετέλ, παντρεμένος από το 2015 στη διάρκεια της πρωθυπουργικής θητείας του, είναι ο πρώτος και μοναδικός παγκοσμίως αρχηγός κράτους που είναι παντρεμένος με άνδρα.

Σημειώνεται ότι αίσθηση είχε προκαλέσει η «οικογενειακή» φωτογραφία στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το Μάιο του 2017, καθώς ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες, ο πρωθυπουργικός σύζυγος Ντεστενέ Γκωτιέ, ήταν ο μοναδικός Πρώτος Κύριος της φωτογραφίας!
Ο Μπετέλ, ή αλλιώς ο «κύριος 100.000 βολτ» όπως τον αποκαλούν λόγω της αστείρευτης ενέργειάς του, λατρεύει την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά!

Ο κ. Μπετέλ είναι παλαιός γνώριμος και φίλος της χώρας μας! Ως αξέχαστα χαρακτηρίζει τα φοιτητικά χρόνια που έζησε στη Θεσσαλονίκη καθώς πραγματοποίησε μέρος των σπουδών του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σπουδάζοντας Ναυτικό και Εκκλησιαστικό Δίκαιο.

Έχει επισκεφθεί πολλές φορές την χώρα μας στο παρελθόν και δηλώνει λάτρης της Μυκόνου στην οποία έχει περάσει αλησμόνητες διακοπές!

Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, ένας μαχητικός και ικανός πολιτικός που είναι επίσης δισέγγονος του Σεργκέι Ραχμάνινοφ ενός από τους μεγαλύτερους πιανίστες του 20ου αιώνα, κατάφερε να «εκτοπίσει» τον μακροβιότερο Λουξεμβουργιανό Πρωθυπουργό Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ ο οποίος θήτευσε για 18 χρόνια στο τιμόνι της χώρας του.

Ο Μπετέλ έχει πολλές φορές δηλώσει φίλος της Ελλάδας και η αγάπη του για τα νησιά της τον έφερε αυτή τη χρονιά στην όμορφη Πάρο όπου απολαμβάνει τις χαλαρωτικές διακοπές του και τις βουτιές του στη θάλασσα ενθουσιασμένος με το νησί.

Αναφορικά με τις φημολογίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την επίσκεψη του Γαλλικού Προεδρικού ζεύγους στην Πάρο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, μεταφέρουμε τα εξής:

Την Πάρο αναμενόταν να επισκεφθεί και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριζίτ αλλά εξαιτίας του επιβαρυμένου προγράμματος των υποχρεώσεων του προεδρικού ζεύγους, το ταξίδι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί

πηγή: psts.gr

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.