Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έκλεισε το Naxos Art & Music Festival

Δημοσίευση: 13.06.2011, 02:02
Τελευταία Ενημέρωση: 14.06.2011, 00:46

Το Naxos Art & Music Festival έκλεισε τη Δευτέρα αργά το βράδυ, με τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Τραγούδι: Ματούλα Ζαμάνη. Η μουσική του, συνήθως, κατηγοριοποιείται στην "έντεχνη μουσική" και συνδυάζει στοιχεία ροκ, λαϊκής και παραδοσιακής ελληνικής μουσικής. Ο καλλιτέχνης, το Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησε το νέο δίσκο του "Ο ελάχιστος εαυτός". Την Κυριακή, το φεστιβάλ φιλοξένησε το Φοίβο Δεληβοριά, που δήλωσε στη Naxos News, ότι θεωρεί τιμητικό το γεγονός, ότι είναι στους καλλιτέχνες που επιλέχτηκαν να συμμετέχουν στο 1ο Naxos Art & Music Festival και ευχήθηκε να συνεχιστεί. Ναξιώτικες συνταγές με ναξιακά προϊόντα μαγείρεψε ο σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος στην πλατεία της παραλιακής οδού και ο κόσμος τον επιβράβευσε...
Bookmark and Share


Συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου

Ο κόσμος, την Κυριακή το βράδυ στο 1ο Δημοτικό είχε την ευκαιρία να ακούσει ζωντανά το Θανάση Παπακωνσταντίνου για πρώτη φορά στη Νάξο. Πολυμελής η ορχήστρα, με πολύ καλούς μουσικούς, έδωσε άρτιο αποτέλεσμα. Πολύ καλή και η ερμηνεία της Ματούλας Ζαμάνη. 


Συναυλία Φοίβου Δεληβοριά 

Με ιδιαίτερη χαρά, όπως δήλωσε στη Naxos News, συμμετείχε στο Naxos Art & Music Festival, ο Φοίβος Δεληβοριάς. Μάλιστα, αν και έχει εμφανιστεί δυο ακόμη φορές στο παρελθόν στη Νάξο, στα Ύρια και στον πύργο Μπαζαίου, ήταν ενθουσιασμένος με το χώρο του 1ου Δημοτικού στη Χώρα Νάξου. "Είναι πολύ θετικό να υπάρχει ένας τέτοιος χώρος μες στην πόλη", είπε και ευχήθηκε το φεστιβάλ να συνεχιστεί. (Αναλυτικά οι δηλώσεις στην κατηγορία Videos).

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, για μας τουλάχιστον, είναι κυρίως, ποιητής. Αφουγκράζεται, παρατηρεί, καταγράφει...
Καυστικός με αστείρευτο χιούμορ, ακόμη κι όταν αυτοσαρκάζεται, επικοινωνεί άριστα την αλήθεια του στο κοινό, πλαισιωμένος από άριστους μουσικούς.
Ναξιακές συνταγές από το σεφ Δημήτρη ΠαπαδόπουλοΤην ώρα ενός πανέμορφου ηλιοβασιλέματος, ο σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του φεστιβάλ, μαγείρεψε την Κυριακή 12 Ιουνίου με τους βοηθούς του ναξιακή χωριάτικη σαλάτα και γούνα, που γεύτηκε στη συνέχεια ο κόσμος στην πλατεία της παραλίας Νάξου. 
Γευστικότατη η σαλάτα, "τιμήθηκε" δεόντως!Για τη γούνα τι να πούμε! Λέμε, συγχαρητήρια και ρίχνουμε την ιδέα, ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης να προβάλει τη ναξιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα, κάνοντας αντίστοιχα "μαγειρέματα" το καλοκαίρι σε διάφορα μέρη της Νάξου.
Νομίζουμε, ότι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση, όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από σεφ - μάγειρες/μαγείρισσες, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συμμετέχουν μόλις το πληροφορηθούν. Πιστεύουμε, ότι ενδιαφέρον θα δείξουν και τα Μέσα Ενημέρωσης για να το προβάλουν.

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.