Νάξος: Η μαζική εστίαση τίμησε το Γιάννη Μαργαρίτη και το Δημήτρη Λιανό

Δημοσίευση: 09.01.2016, 18:14
Τελευταία Ενημέρωση: 09.01.2016, 21:55

Μια έκπληξη περίμενε το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη της Δημοτικής Τουριστικής Επιτροπής Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που είχαν προγραμματισμένη συνεδρίαση. Το επαγγελματικό σωματείο μαζικής εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία", όπως διευκρίνισε ο γραμματέας του, Γιάννης Παπαδόπουλος, τίμησε τον έπαρχο Νάξου, Γιάννη Μαργαρίτη, και τον αντιδήμαρχο, Δημήτρη Λιανό, μετά και από την πρόσφατη απόφαση της επιτροπής για διεξαγωγή Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Νάξο, για την προσπάθεια και προσφορά τους στην υλοποίηση του οράματος της διάσωσης της τοπικής γαστρονομίας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων...
Οι Δημήτρης Λιανός και Γιάννης Μαργαρίτης (Φωτογραφία αρχείου Cyclades Voice)
Bookmark and Share

... συμβάλλοντας έτσι στη διάσωση των πολιτισμικών στοιχείων, αλλά και στην ανάπτυξη της τοπική οικονομίας της Νάξου.Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι το σωματείο μαζικής εστίασης είχε πρωτοστατήσει και είχε ξεκινήσει το 2011 μια προσπάθεια σε συνεργασία και με άλλα επαγγελματικά σωματεία και είχε πραγματοποιήσει ένα τριήμερο φεστιβάλ το  Naxos Art & Music Festivalμε δράσεις πολιτισμού και τοπικής γαστρονομίας, που όμως δεν είχε συνέχεια.


Ο σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος μαγείρεψε παραδοσιακά τη γούνα στο πλαίσιο Naxos Art & Music Festival 

Οι εκπρόσωποι των δυο επιχειρήσεων παρασκευής του Κίτρου Νάξου, οι κυρίες, Προμπονά και Φραγουδάκη, απένειμαν εκ μέρους του σωματείου μαζικής εστίασης τις τιμητικές πλακέτες στους, Δημήτρη Λιανό και Γιάννη Μαργαρίτη, αντίστοιχα.Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο έπαρχος Νάξου και αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Γιάννης Μαργαρίτης, ευρισκόμενος εκτός Νάξου δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής στην οποία μετέχει ως πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, γεγονός που αποδεικνύει ότι κανένα από τα μέλη της επιτροπής δεν γνώριζαν τίποτα σχετικά, και την πλακέτα παρέλαβε ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων, Μανώλης Μπαρδάνης (ΦΩΤΟ).

Αν και γνωρίζουμε ότι η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου, επιτελεί σημαντικό έργο, αν κάποια στιγμή η συγκεκριμένη ευθύνη δινόταν από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε εκπρόσωπο των Κυκλάδων, ο Γιάννης Μαργαρίτης, έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί επάξια και σε αυτόν τον τομέα, στον οποίο γαλουχήθηκε και γνωρίζει σε βάθος όσο λίγοι.

Από την άλλη, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, Δημήτρης Λιανός, επίσης από πολύ νέος στον τομέα του τουρισμού, είναι υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για δεύτερη θητεία, για την τουριστική πολιτική που χαράσσει ο δήμος.

Και οι δυο είχαν συνεργαστεί ως δημοτικοί σύμβουλοι γαι τον τομέα του τουρισμού κατά την προηγούμενη διοικητική περίοδο, ο Δημήτρης Λιανός αντιδήμαρχος τουρισμού και τότε και ο Γιάννης Μαργαρίτης πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού. 

Δείτε αναλυτικά τι αναγράφεται στις πλακέτεςNewsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.