Φόλες "αποδεκατίζουν" ζώα στη Νάξο!

Δημοσίευση: 08.03.2014, 17:22
Τελευταία Ενημέρωση: 08.03.2014, 18:34

Τα πολλά πτώματα ζώων στη Νάξο -στην πόλη και στην Αγία Άννα-Κάπαρες- το τελευταίο διάστημα, σήμαναν για μια ακόμη φορά συναγερμό στη Φιλοζωική Νάξου, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μέλη της Φιλοζωικής Νάξου κάνουν λόγο για συστηματική "εκκαθάριση" που συνεχίζεται, αδιακρίτως αν πρόκειται για οικόσιτα ή αδέσποτα ζώα. Περιστατικό καταγράφηκε το πρωί του Σαββάτου στο Α.Τ. Νάξου, όταν ιδιοκτήτης σκύλου ανέφερε ότι το δεσποζόμενο σκυλί του μπροστά στα μάτια του έφαγε δηλητηριασμένη τροφή στην περιοχή του Δημαρχείου.

Το συγκεκριμένο σκυλί σώθηκε χάρη στην άμεση επίσκεψη σε κτηνίατρο, αλλά και γιατί όπως εκτιμάται το δηλητήριο δεν ήταν πολύ δραστικό.

Φόλες παντού, επισημαίνουν από τη Φιλοζωική, διευκρινίζοντας παράλληλα, ότι δεν έχουν δει την τροφή ή το δηλητήριο αλλά πολλά πτώματα ζώων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα πρέπει οι γονείς να προσέχουν ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά όταν παίζουν σε ανοιχτούς χώρους.

Να έχετε σε συνεχή επίβλεψη τα ζωάκια σας κι αν δείτε ύποπτη τροφή ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, θα την φάνε πάλι οι αδέσποτες γατούλες, τονίζουν από τη Φιλοζωική.

Μάλιστα,  προχώρησαν και σε εκτεταμένη ενημερωτική αφισοκόλληση.


Αυτή είναι η αφίσα που κολλήθηκε προς ενημέρωση

Το καίριο ερώτημα είναι ποιος ή ποιοι, αψηφώντας τον κίνδυνο που δημιουργούν και για ανθρώπινες ζωές, προβαίνουν σε αυτές τις αποτρόπαιες ενέργειες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν αυτή την εγκληματική ενέργεια στο γεγονός επειδή πλησιάζει το Πάσχα και κατά συνέπεια έρχεται η νέα τουριστική περίοδος.

Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διεξάγουν ελέγχους στις περιοχές που αναφέρονται και να διεξαχθεί ακόμη και έρευνα εφ’ όσον βρεθούν στοιχεία, όπως ύποπτες τροφές.

Είναι αδιανόητο κάποιοι ασυνείδητοι να πράττουν κατ’ αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο και εκτός από τα τραγικά αποτελέσματα να δυσφημούν έτσι και την κοινωνία της Νάξου, γεγονός που είναι άδικο για τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της, ενώ παράλληλα προκαλούν τις αρνητικές εντυπώσεις των εν δυνάμει επισκεπτών του νησιού.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 122


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.