Τι απαντά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου;

Δημοσίευση: 25.07.2012, 03:16
Τελευταία Ενημέρωση: 25.07.2012, 04:35

Ούτε ο φύλακας ούτε το διαχωριστικό πλέγμα είναι στη θέση τους στο λιμάνι Νάξου! Ο λόγος για την εφαρμογή του Κώδικα ISPS. Το διαχωριστικό πλέγμα, που στεκόταν δεν στεκόταν, αφού οι άνεμοι τις προηγούμενες ημέρες το έπαιρναν, δεν "προστατεύει" πλέον τους πεζούς κατά την είσοδο ή την έξοδό τους από το λιμάνι, αλλά και οι "φύλακες" που θα ήταν επί εικοσιτετραώρου βάσεως στο "φυλάκιο" που στήθηκε στην είσοδο του λιμανιού, λάμπουν δια της απουσίας τους! Το ερώτημα δεν τίθεται γιατί μας έλειψε το αίσθημα ασφάλειας, αλλά γιατί αν είχαμε καταλάβει καλά, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου, έκανε σύμβαση για την παροχή αυτών των υπηρεσιών, που σημαίνει ότι δαπανά και χρήματα.
Το διαχωριστικό πλέγμα το πήρε ο άνεμος .

Το ερώτημα που θέσαμε για το διαγωνισμό που απέβη άκαρπος και που δεν είχε ποτέ αναφερθεί σε κάποια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που ήταν απαραίτητος, δεν είχε την τύχη μιας σαφούς απάντησης, παρά μόνο ότι έπρεπε να "τρέξουν" οι ενέργειες για την εφαρμογή του Κώδικα ISPS, λόγω του κινδύνου να επιβληθεί πρόστιμο στην Ελλάδα αν δεν ήταν όλα έτοιμα κατά τον έλεγχο που έγνε προ ημερών.

Στο νέο ερώτημα, θα δοθεί κάποια απάντηση;

Πλήρωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου για υπηρεσίες φύλαξης επί 24ώρου βάσεως;

Κι αν πλήρωσε, γιατί μετά τη διεξαγωγή του ελέγχου δεν υπάρχει φύλακας στο λιμάνι;

Κι επειδή το συγκεκριμένο πλέγμα, επιεικώς, μόνο ως κακόγουστο διακοσμητικό στοιχείο χρησιμεύει, αφού αποδείχθηκε, ότι μόνο για λιμάνι δεν είναι κατάλληλο,κι αφού "έπρεπε να συμμορφωθούμε προς τα υποδείξεις", ενώ ήταν το μόνο απαραίτητο για να γίνεται ο έστω κι έτσι ο διαχωρισμός του χώρου προόσβασης των πεζών από αυτό των τροχοφόρων, μπορείτε να ενημερώσετε με ποια κριτήρια επιλέχτηκε το συγκεκριμένο και από ποιον "ειδικό";

Περιττό να ρωτήσουμε και κατά πόσον "ειδικοί" ήταν οι ελεγκτές που ήρθαν, οι οποίοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμειου, έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την εφαρμογή!


Έρημο το "φυλάκιο" μετά τον έλεγχο της τρόϊκα

 
Ο φύλακας πριν και μέχρι να γίνει ο έλεγχος ήταν στο πόστο του

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Κ.Ν. έγραψε: 27/07/2012
Τελικά οχι με μαγκιές αλλά με "μαιμουδιές" φενετε να έγινε το παραπάνω έργο. Απλά πετάχτηκαν άλλα 64.000 ευρώ των δημοτών στα σκουπίδια.. Τωρα πραγματικά μετά και αυτό το έργο αισθανόμαι πολύ ασφαλής. Οι τρομοκράτες φοβήθηκαν.. Την επόμενη φορά που θα πέσουν πάλι δύτες να καθαρίσουν το λιμάνι θα έχουν να βγάζουν και τα παραπάνω κάγκελα από τη θάλασσα που με ένα αεράκι σκόρπισαν..

Ο αναγνώστης: Ε.Ν.Χ. έγραψε: 25/07/2012
Σε ένα πολιτισμένο κράτος με σύγχρονη δημόσια διοίκηση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου θα είχε επιλεγεί από τους καταλληλότερους με την διαδικασία των δημόσιων ακροάσεων. Στο κράτος-παρωδία ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου τοποθετείται επιλεγόμενος από τους φίλους του Δημάρχου και επομένως γίνεται όργανο πειθήνιο της ομάδος των ατάκτων που διοικεί. Μετά τα τραπεζοκαθίσματα της Ξενάκη ήρθε και ο κώδικας ISPS για να επιβεβαιώσει την επικρατούσα αποσύνθεση.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 67


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.