Απαντήσεις Π.Γούλια σε Γ.Βρούτση και Π.Ρήγα

Δημοσίευση: 23.05.2012, 10:42

Απαντήσεις σε ανακοινώσεις υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ κ. Γ. Βρούτση και υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγα, στις οποίες κατηγορούν το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για πολλά, μεταξύ άλλων και τον κίνδυνο μείωσης του τουρισμού λόγω εκλογών, δίνει ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, Πέτρος Γούλιας.
Ο κ. Π. Γούλιας
Bookmark and Share

Στις απαντήσεις του ο κ. Π. Γούλιας, αναλυτικά, σημειώνει:

 
1) Είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν οι εκπρόσωποι των ηγεσιών δύο κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που υπέγραψαν το Β’ μνημόνιο, δηλαδή υπέγραψαν την παράδοση της χώρας, των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που λειτουργούν σε αυτή και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού της – άνευ όρων – στα χέρια τραπεζιτών και τοκογλύφων, τώρα να παριστάνουν τους τιμητές της «οικονομικής σταθερότητας» της Ελλάδας.
 
2) Παραβιάζει κάθε λογική, οι εκπρόσωποι στις Κυκλάδες των πολιτικών κομμάτων που οδήγησαν την οικονομία της χώρας – άρα και την τουριστική οικονομία της Ελλάδας και συνεπώς των Κυκλάδων – σε διαρκώς εντεινόμενη ύφεση, αυξανόμενη φορολογία, νέα χαράτσια και άλλα δεινά, τώρα, να γεμίζουν με κροκοδείλια δάκρια τις σελίδες των ανακοινώσεών τους.
 
3) Σε μία πρωτοφανή συνεννόηση και στο νομό Κυκλάδων οι κ.κ Π. Ρήγας και Γ. Βρούτσης για λογαριασμό των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εκδίδουν πανομοιότυπες ανακοινώσεις, με πανομοιότυπη θεματολογία, και τις δημοσιεύουν τις ίδιες ημέρες.
Το άκρον άωτον της υποκρισίας και των δύο είναι ότι προς το τέλος των ανακοινώσεών τους μας απειλούν ότι, αν δεν τους ξαναψηφίσουμε, η χώρα θα γυρίσει στη δραχμή ή θα καταστραφεί κλπ, κλπ.
Δηλαδή, μας απειλούν με την «καταστροφή» που δημιούργησαν οι ίδιοι με τις πολιτικές τους! 
 
4) Είναι σαφές το πραγματικό δίλημμα των προσεχών εκλογών: 
Από το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου είτε θα προκύψει μία εθνική κυβέρνηση με βασική προϋπόθεση την κατάργηση του μνημονίου και την υλοποίηση ενός σαφούς οδικού χάρτη προς την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας με εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, είτε θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το εσκεμμένο «ολοκαύτωμα» της Ελληνικής οικονομίας προκειμένου να περάσει στα χέρια των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.
 
Με πατριωτική πολιτική, για πρώτη φορά πέρα από τα τεχνητά «συρματοπλέγματα» των δήθεν «αριστερών» και «δεξιών» που δυστυχώς εδρεώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για να χωρίζουν τους Έλληνες, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 έχουν δώσει στη δημοσιότητα σαφές και χρονολογημένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση καταστροφής της οικονομίας των Ελλήνων. Κάθε πολίτης μπορεί να το διαβάσει στην παράμετρο της ιστοσελίδας μας με δ/νση:  http://www.anexartitoiellines.gr/index.php?start=15 
 
Προτείνουμε διέξοδο εφικτή ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ, αλλά…
με τους ΕΛΛΗΝΕΣ εντός και επί τα αυτά της Ελλάδας.- 
 
Πέτρος Γούλιας
Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων
 
 
 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.