Στην Ευρωβουλή ο Ν. Χρυσόγελος, παραμένει και στο περιφερειακό συμβούλιο Ν. Αιγαίου

Δημοσίευση: 22.01.2012, 11:40
Τελευταία Ενημέρωση: 22.01.2012, 13:57

Μετά την παραίτηση του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μ. Τρεμόπουλου κατ’ εφαρμογή του συστήματος διαδοχών που εφαρμόζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, έτοιμος να αναλάβει είναι ο επικεφαλής του Οικολογικού Ανέμου Ν. Αιγαίου και γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου, Νίκος Χρυσόγελος. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxosnews.gr, ο Νίκος Χρυσόγελος, που αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην Ευρωβουλή στις 2 Φεβρουαρίου, δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το περιφερειακό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα νέα καθήκοντα του κ. Ν. Χρυσόγελου, δεν τον εμποδίζουν να συνεχίσει και στο περιφερειακό συμβούλιο Ν. Αιγαίου.

Οπωσδήποτε, ήδη τα υπόλοιπα στελέχη του Οικολογικού Ανέμου, είναι έτοιμα να βοηθήσουν με μεγαλύτερη ενεργή δραστηριοποίησή τους σε όποιους τομείς χρειαστεί, ενώ σε πιθανή απουσία του κ. Χρυσόγελου από το περιφερειακό συμβούλιο, θα το παρακολουθούν άλλα μέλη του Οικολογικού Άνεμου.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, ότι έτσι κι αλλιώς, σε περίπτωση που διαπιστωθεί στο μέλλον, ότι δεν είναι δυνατή, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, η συνέχιση συμμετοχής του κ. Χρυσόγελου και στο περιφερειακό συμβούλιο Ν. Αιγαίου, τότε θα εξεταστεί η περίπτωση αντικατάστασής του από άλλον υποψήφιο με το συνδυασμό του Οικολογικού Άνεμου.

Πάντως, σε μια τέτοια περίπτωση, η αντικατάστασή του από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Οικολογικό Άνεμο, Χριστίνα Ευθυμιάτου, δείχνει ως η πιο πιθανή, αφού οι κάτοικοι των Κυκλάδων που ψήφισαν το συνδυασμό υπερτερούν εκείνων της Δωδεκανήσου.

 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 66


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.