Μ. Πολυκρέτης: Ένα ακόμη πρόγραμμα περνά ανεκμετάλλευτο στη Νάξο

Δημοσίευση: 21.10.2023, 22:43

Ένα ακόμα πρόγραμμα που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη της Νάξου περνάει ανεκμετάλλευτο από τη Διοίκηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μανώλης Πολυκρέτης...

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Μανώλη Πολυκρέτη:

"Ένα ακόμα πρόγραμμα που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη της Νάξου περνάει ανεκμετάλλευτο από τη Διοίκηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.  

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Βελτίωση εθνικού / επαρχιακού οδικού δικτύου και οδών πρόσβασης σε τουριστικούς προορισμούς» για το οποίο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει απευθύνει πρόσκληση την 1η Σεπτεμβρίου 2023 για την υποβολή προτάσεων από  τους δήμους, προθεσμία που λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2023.  

Παρά το γεγονός ότι εγώ προσωπικά με επιστολή μου (αρ.πρωτ 18897/2023) γνωστοποίησα στο Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό και σε κάθε αρμόδιο, για το παραπάνω πρόγραμμα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «σφυρίζει» αδιάφορα για πολλοστή φορά, αφήνοντας να φεύγουν χρηματοδοτήσεις και πολύτιμα για τον τόπο μας έργα, μέσα από τα χέρια του.  

Από το παραπάνω πρόγραμμα, για παράδειγμα, θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί και να ολοκληρωθεί, το πολύπαθο έργο του δρόμου Δανακός – Λιγαρίδια, πάγιο αίτημα των κοινοτήτων της ορεινής Νάξου και των Μικροκυκλαδιτών.  

κ. Λιανέ, τόσο ο Δανακός όσο και τα μικρά νησιά του Δήμου μας, σας τίμησαν και με το παραπάνω με την ψήφο τους στις 8 του Οκτώβρη και εσείς θα πρέπει έστω και τώρα, λίγο πριν να εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής προτάσεων, να δείξετε ότι νοιάζεστε γι αυτούς και να προχωρήσετε στην υλοποίηση αυτού του έργου πνοής.  

Με δεδομένο τον αλαζονικό σας χαρακτήρα, το γεγονός ότι σας το γνωστοποίησα εγώ, δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο για τις δικές σας άμεσες ενέργειες προκειμένου να έρθουν χρήματα στο δήμο μας και να γίνουν έργα-ανάγκης για τον τόπο.  

Τέλος σας γνωστοποιώ ότι εφόσον δεν προχωρήσετε σε ενέργειες ώστε να υποβάλουμε την παραπάνω πρόταση εγκαίρως, για οτιδήποτε συμβεί στο δρόμο Δανακός - Λιγαρίδια, σας καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνο."

Συνημμένα: Η πρόσκληση

Newsroom Cyclades Voice 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 173


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.