Καταγγελία Γιάννη Αγγέλου "για την απαράδεκτη παρέμβαση της Αστυνομίας στην Πάρο"

Δημοσίευση: 17.10.2023, 20:10

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Αγγέλου, σε γραπτή ανακοίνωσή του, όπως επισημαίνει, καταγγέλει στον Παριανό λαό την απαράδεκτη ενέργεια της Αστυνομίας η οποία παρενέβη και επιχείρησε να διαλύσει εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, την Κυριακή 15 Οκτώβρη η Λαϊκή Συσπείρωση οργάνωσε γλέντι επ’ ευκαιρία του θετικού εκλογικού αποτελέσματος που πέτυχε ο συνδυασμός με υποψήφιους και φίλους του συνδυασμού στον Πρόδρομο, στο «Καλλιτεχνικό Καφενείο» της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Μαρίας Ραγκούση. "Όχι δύο, αλλά τέσσερεις αστυνομικοί (!)...

... προφασιζόμενοι την ύπαρξη καταγγελίας για ηχορύπανση, σε μια περίοδο μάλιστα που η γειτονιά είναι άδεια και ενώ περίοικοι συμμετείχαν στο γλέντι, απείλησαν την ιδιοκτήτρια με αυτόφωρο, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί όσα χρόνια λειτουργεί το μαγαζί."

Συνεχίζοντας η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου στην ίδια καταγγελτική ανακοίνωση, προσθέτει, τα ακόλουθα:

"Η «περίεργη» αυτή ενέργεια και η προκλητική συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών συνάντησε άμεσα την αντίδραση του παρευρισκόμενου κόσμου, του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Πάρου Κώστα Ροκονίδα, υποψήφιων και εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων καθώς και παριστάμενου δικηγόρου.    

Αλγεινή εντύπωση και προβληματισμό προκαλεί ο δυσανάλογος και υπερβάλλων ζήλος που επέδειξε η Αστυνομία για την παρεμπόδιση επί της ουσίας μιας πολιτιστικής εκδήλωσης δημοτικού συνδυασμού. Δεν είναι ίδια όμως τα αντανακλαστικά απέναντι σε επιχειρήσεις και beach bars, που ειδικά την θερινή περίοδο σηκώνουν το νησί στο πόδι, ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Δύο μέτρα δηλαδή και δύο σταθμά..." 

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση και σε κάθε επίδοξο καλοθελητή ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι περαστική από την Πάρο, η πολιτική και πολιτιστική της δραστηριότητα δεν θα σιγήσει, η φωνή της θα ακούγεται όσο και αν ενοχλεί κάποιους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 169


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.