Πρόσληψη επικουρικού Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Νάξου

Δημοσίευση: 25.09.2023, 22:17
Τελευταία Ενημέρωση: 25.09.2023, 22:39

Καλωσορίσαμε με χαρά τη Δευτέρα (25-09-2023) στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου τον Παιδίατρο Αντώνιο Ισπανόπουλο, ο οποίος προσλήφθηκε ως Επικουρικός Ιατρός με 3ετή θητεία, αναφέρει η αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου...

Η αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου, προσθέτει:

"Σε συνεργασία με τους τρεις συναδέλφους του, Διατσέντα Γονή, Γεώργιο Παπαγιάννη και Ευαγγελία  Λιάκου, θα συμβάλλει στην ενίσχυση των ιατρικών υπηρεσιών και την προαγωγή της υγείας των παιδιών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων με πλήρη κάλυψη των εφημεριών στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου και συχνότερες επισκέψεις στα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΠΙ) και τα σχολεία του Δήμου μας.

Υπάρχει, επιπλέον, έγκριση από το Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη τριών (3) Επικουρικών Ιατρών στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου με 3ετή θητεία: ενός Γενικού Χειρουργού, ενός Βιοπαθολόγου και ενός Παθολόγου.

Σας ενημερώνουμε ότι στην παρούσα χρονική στιγμή υπηρετούν είκοσι εννέα (29) ειδικευμένοι ιατροί στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου,  ο μεγαλύτερος αριθμός από ιδρύσεώς του. 

Συγκεκριμένα τις υπηρεσίες τους προσφέρουν με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, εμπειρία και σεβασμό σε κατοίκους και επισκέπτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων: 5 Παθολόγοι, 3 Καρδιολόγοι, 4 Παιδίατροι, 2 Γενικοί Ιατροί, 1 Νεφρολόγος, 1 Νευρολόγος, 1 Αναισθησιολόγος, 4 Ορθοπεδικοί, 1 Γενικός Χειρουργός, 1 Ωτορινολαρυγγολόγος, 1 Οφθαλμίατρος, 2 Βιοπαθολόγοι, 2 Οδοντίατροι και 1 Ακτινοδιαγνώστης.

Όσον αφορά στον Γυναικολόγο, έχει προκηρυχθεί η θέση με βαθμό Διευθυντή και αναμένονται τα αποτελέσματα της προκήρυξης, ενώ υπάρχει κάλυψη με μετακινήσεις Διευθυντή Γυναικολόγου κάθε μήνα από το ΓΝ Τζανείου, ο οποίος πραγματοποιεί τακτικά ιατρεία και χειρουργικές επεμβάσεις στην αίθουσα του άσηπτου χειρουργείου του ΓΝ-ΚΥ Νάξου.

Έχει εγκριθεί τέλος, από το Διοικητικό Συμβούλιο και αναμένεται η προκήρυξη για την πρόσληψη ενός Γενικού Χειρουργού με βαθμό Επιμελητή Β και ενός Ακτινοδιαγνώστη με βαθμό Διευθυντή."

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 74


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.