Σε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης για τη νίκη η πρώτη συνάντηση στην Τήνο των υποψηφίων του συνδυασμού "Επιλογή Ευθύνης"

Δημοσίευση: 07.09.2023, 12:16

Με ενθουσιασμό και σε κλίμα ενότητας η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Τήνου, Παναγιώτη Κροντηρά...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού μας και καταγράφηκε η θέληση όλων τους, να αγωνιστούν για την Τήνο μαζί με την βεβαιότητά για την νίκη του συνδυασμού στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός, η ενότητα και η αισιοδοξία για τον τελικό στόχο, την αλλαγή και την μετάβαση σε μια νέα εποχή για το νησί.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κροντηράς  ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση τους στον κοινό αγώνα. Στη συνέχεια έγινε αναλυτική ενημέρωση για την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός "Επιλογή Ευθύνης" μέχρι τις εκλογές, καθώς και για τις βασικές τεχνικές προβλέψεις της προεκλογικής περιόδου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Κροντηράς, καλωσόρισε όλους τους υποψηφίους, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο   το οποίο χαρακτήρισε  ψηφοδέλτιο νίκης και ανέφερε σχετικά:

"Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που ο συνδυασμός μας οικοδομήθηκε με πρόσωπα ικανά και δημιουργικά, με επιστήμονες, με ανθρώπους της αγοράς και της παραγωγής, με νέους ανθρώπους, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες και αγαπούν το τόπο μας και ενισχύουν την μεγάλη προσπάθεια μας ώστε  να καταστήσουμε τον Δήμο μας πρότυπο και όλοι μαζί να δώσουμε στα παιδιά μας όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον"

Επίσης ο κ. Κροντηράς αφού επανέλαβε τις ευχαριστίες του στους νέους υποψηφίους, έκανε ξεχωριστή αναφορα και στους παλιούς συνοδοιπόρους του για την σταθερή εμπιστοσύνη  που δείχνουν στο πρόσωπό του .

Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το στίγμα της παράταξης  της «Επιλογής  Ευθύνης» στο χθες, στο τώρα, αλλά και στο αύριο καθώς και  το όραμα και τους στόχους του συνδυασμού για την επόμενη θητεία που θα καταστήσουν το Δήμο Τήνου ένα Δήμο πρότυπο, αλλά με ανοιχτές πόρτες για όλους τους πολίτες.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 79


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.