Δ. Λάσκαρης: Προσπάθησα με τις δυνάμεις μου να βάλω ένα λιθαράκι στην Άνδρο μας

Δημοσίευση: 23.08.2023, 16:26

"Πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, την συνεργασία με όλους και με τον Δήμο Άνδρου και όχι τις φαμφάρες, εργάστηκα αθόρυβα και μεθοδικά. Παρεξηγήθηκα, αναζητήθηκα, αλλά ήμουν πάντα εδώ 365 μέρες τον χρόνο κι εργαζόμουν για την Άνδρο μας", αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Έπαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λάσκαρης, κάνοντας απολογισμό έργου για τη θητεία του από το 2019 μέχρι σήμερα...

Ακολουιεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ/ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

     Μια δύσκολη αυτοδιοικητική τετραετία με πανδημία, ενεργειακή κρίση, και πολλές δυσκολίες για την χώρα μας, οδεύει προς το τέλος. Ήρθε πάλι η στιγμή για να κριθούμε για αυτά που κάναμε αλλά και για αυτά που δεν κάναμε. Οι αυτοδιοικητικοί πολιτικοί είναι ένα κομμάτι από εσάς. Είναι οι άνθρωποι που αφήνουν τις δουλειές και τις οικογένειες τους, για να προσπαθήσουν για ένα καλύτερο αύριο του τόπου τους. 

Έτσι κι εγώ μαζί με εσάς, προσπάθησα με τις δυνάμεις μου να βάλω ένα λιθαράκι στην Άνδρο μας. Γι αυτό θα μου επιτρέψετε σε αυτόν τον συνοπτικό και περιληπτικό απολογισμό να γράψω στον ‘πρώτο πληθυντικό’ γιατί ότι έγινε και ότι σχεδιάστηκε και δρομολογήθηκε, το καταφέραμε μαζί!

Σίγουρα η Άνδρος μας χρειάζεται πάρα πολλά για να μπορέσει να μας προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας. Χρειάζεται νέα έργα υποδομής, ασφάλεια στην υγεία, ιδιώτες επενδυτές και άλλα πολλά που ο σοφός λαός της, τα ξέρει.

Από τη θέση του αυτοδιοικητικού από το 2014, ως Αντιδήμαρχος, Αντιπεριφερειάρχης και Έπαρχος έχω διαχειριστεί πάρα πολλά θέματα καθημερινότητας αλλά και σχεδιασμού για την επόμενη ημέρα. Οι στενοί φίλοι με θεωρούν ‘ρομαντικό’ και πως ‘αυτά δεν γίνονται στην Άνδρο’.

Εγώ όμως επιμένω και θα επιμένω. Η Άνδρος είναι ο τόπος μου! Μεγάλωσα, επιχειρώ και δεν έχω φύγει ούτε μια μέρα από τον τόπο που λάτρεψα.

     Πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, την συνεργασία με όλους και με τον Δήμο Άνδρου και όχι τις φαμφάρες, εργάστηκα αθόρυβα και μεθοδικά. Παρεξηγήθηκα, αναζητήθηκα, αλλά ήμουν πάντα εδώ 365 μέρες τον χρόνο κι εργαζόμουν για την Άνδρο μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ"

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 135


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.