Καταγγελία - αναφορά για αγροτική ιατρό στην Ανάφη

Δημοσίευση: 29.06.2023, 16:41
Τελευταία Ενημέρωση: 29.06.2023, 17:49

Μόνιμη κάτοικος και επιχειρηματίας της Ανάφης καταγγέλλει επώνυμα αγροτική ιατρό της Ανάφης, αναφέροντας ότι δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στην εξέταση ασθενών που χρήζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας, χαρακτηρίζοντάς την "επικίνδυνη για το νησί και σίγουρα για την ομάδα που εργάζεται στην επιχείρησή της"...

Ακολουθεί η επιστολή της καταγγέλλουσας:

"Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Καταγγελία/ αναφορά αγροτικής ιατρού Ανάφης

Κύριοι/ες

Ονομάζομαι Ευθυμία Καλογεροπούλου, και είμαι μόνιμος κάτοικος και επιχειρηματίας στο νησί της Ανάφης. Μετά από αμέλεια και αδιαφορία της αγροτικής ιατρού Μ. Χ, η οποία είναι στο νησί από πέρυσι, και είναι η τρίτη φορά που αρνείται να εξετάσει, εξυπηρετήσει κάποιον από την ομάδα μας, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλω το γεγονός.

Σήμερα χρειάστηκα άμεση βοήθεια για κάποια εξανθήματα τα οποία εμφανίστηκαν νωρίς το πρωί.

Ενημερώθηκα από γείτονες πως αρκετοί κάτοικοι έχουν παρόμοια συμπτώματα και κάλεσα στο ιατρείο να ζητήσω εξέταση. Ο νοσοκόμος Γιώργος Μπακόλας ήταν άμεσα εξυπηρετικός, ώστε να βρει ένα κενό στα ραντεβού που είχαν σήμερα με δερματολόγο με τη μέθοδο της τηλεϊατρικής. Σε ερώτημα του προς την κυρία Μ. Χ., εκείνη ήταν αρνητική και απόλυτη πως δεν υπήρχε ραντεβού και τα ραντεβού είναι κάθε τέταρτο. Δύο ώρες είναι τα ραντεβού και βάζουν κάθε τέταρτο. Για ένα ακόμα επείγον περιστατικό δεν μπήκε στη διαδικασία καν της εξέτασης. Κατόπιν με ενημέρωσε πως την επόμενη εβδομάδα έχουν ξανά με δερματολόγο.

Το περσινό καλοκαίρι αντιμετώπισε έναν συνεργάτη μου με τον ίδιο τρόπο, ο οποίος ήθελε να της κάνει αναφορά στον ιατρικό σύλλογο, αλλά σκεφτήκαμε να μη της δημιουργήσουμε πρόβλημα μιας και δεν είναι για καιρό στο νησί.

Μετά το σημερινό, τη θεωρώ επικίνδυνη για το νησί και σίγουρα για την ομάδα μου. Δεν μας παρέχει καμμιά ασφάλεια, καμμιά βοήθεια και πρέπει να βρίσκουμε μόνοι μας λύση για οτιδήποτε θέμα υγείας προκύψει. Όταν τόσοι κάτοικοι δηλώνουν πως αντιμετωπίζουν παρόμοια συμπτώματα, κάθε υπεύθυνος επιστήμονας θα έδινε προτεραιότητα και σημασία σε όλα τα περιστατικά.

Σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας μου θα προβώ σε καταγγελία κατά υπευθύνων.

Με εκτίμηση,
Ευθυμία Καλογεροπούλου"

Σημείωση του Cyclades Voice: Σε επικοινωνία μας με την αγροτική ιατρό ώστε να έχουμε και τη δική της θέση για όσα αναφέρονται στην επιστολή της καταγγέλλουσας, επειδή δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα αναφέρει η καταγγέλλουσα, δεν δημοσιεύουμε οκόκληρο το ονοματεπώνυμο της αγροτικής ιατρού, το οποίο αναφέρεται στην επιστολή.

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 92


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.