Δυο αστυνομικοί βρέθηκαν απαγχονισμένοι - Σημείωμα είχε αφήσει ο ένας
Δημοσίευση: 10.06.2023, 16:22

Ειδικότερα, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο Καλό Χωριό, όπου ένας 35χρονος αστυνομικός, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε απαγχονισμένος έξω από το σπίτι του, έχοντας αφήσει σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθούνταν από τον υπηρεσιακό ψυχίατρο, ενώ ακολουθούσε αγωγή.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας στην Σητεία, όπου βρέθηκε απαγχονισμένος σε ελαιώνα, στην περιοχή Εσταυρωμένος, ένας 34χρονος αστυνομικός.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ και είχε μεταβεί στη Σητεία για διακοπές. Τον αυτόχειρα βρήκαν οι φίλοι του που τον αναζητούσαν, κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν το θάνατό του.
Αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία- νεκροτομή στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια των δύο θανάτων.
πηγή: cnn.gr
Δείτε επίσης
Κατηγορίες
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Περιφέρεια
- Θεσσαλία: Οριστικοποιήθηκαν 22.589 αιτήσεις πλημμυροπαθών και εκκρεμούν 4.840 αιτήσεις
- Ψήστης εμφανιζόταν ως υπάλληλος της ΕΥΠ και υποσχόταν δουλειά
- Μάχη με το χρόνο δίνουν κάτοικοι και συνεργεία στις πληγείσες περιοχές
- Ιρ. Γκαρσία: Θα παλέψουμε για να ξαναφτιαχτεί η ζωή των ανθρώπων του Παλαμά
- Υπό κράτηση 35χρονος μοναχός για τον ξυλοδαρμό άλλου μοναχού στο Άγιον Όρος
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Κοινωνία
- Επιβάτιδα έχασε τις αισθήσεις της κατά την αποβίβασή της στη Μύκονο
- Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή - διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο
- Νέες ταυτότητες: Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα - Αναλυτικά η διαδικασία
- Εξιχνιάστηκε κλοπή έργων τέχνης σημαντικής εκτιμώμενης αξίας, στη Ρόδο
- Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάρο
- Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια. - Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
- Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
- Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
- Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
- Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
- Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
- Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.