Η Κυριακή Γεωργαλά υποψήφια με τον Μανώλη Πολυκρέτη

Δημοσίευση: 08.06.2023, 20:16

Την υποψηφιότητα της Κυριακής Γεωργαλά στο πλευρό του Μανώλη Πολυκρέτη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανακοινώνει η παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα»...

Η Κυριακή Γεωργαλά στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Μανώλη Πολυκρέτη αναφέρει:

"Η αγάπη μου για τη Νάξο και τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων, με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με μοναδικό σκοπό να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ώστε να καλυτερεύσει η ζωή μας στον ευλογημένο αυτό τόπο που ζούμε. Στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να  αναπτύξουμε τον Δήμο μας οικονομικά και τουριστικά, δίνοντας παράλληλα έμφαση και στον πρωτογενή τομέα. Όραμά μου είναι να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υποδομές και να δημιουργήσουμε νέες, σύγχρονες, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και δημιουργώντας κίνητρα  παραμονής των νέων στον τόπο μας.  Όλα αυτά θα τα πετύχουμε εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας, με όραμα, σχέδιο, σκληρή δουλειά και μπροστάρη το Μανώλη Πολυκρέτη. 

Πιστεύω στο Μανώλη Πολυκρέτη, στις δυνατότητες και την εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμπορεύομαι μαζί του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για να ανοίξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων." 

Βιογραφικό: Ονομάζομαι Κυριακή Γεωργαλά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα ενώ τα τελευταία  40 χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος Νάξου. Εδώ στο νησί, δημιούργησα την οικογένεια μου και δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά, λειτουργώντας επί σειρά ετών, μεταξύ άλλων και το κατάστημα «Μπολερό».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 179


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.