Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στην Νάξο

Δημοσίευση: 07.06.2023, 21:08

Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νίκος Συρμαλένιος πραγματοποίησε επίσκεψη από Δευτέρα απόγευμα 5/6 έως Τετάρτη πρωί 7/6 στη Νάξο. Μαζί με το συνυποψήφιό του Βασίλη Γλέζο, τα μέλη της Νομαρχιακής Μιχάλη Φραγκίσκο και Νίκο Μπαμπούνη και με μέλη της Ο.Μ. Νάξου περιόδευσε στη Βίβλο, το Φιλώτι, την Κορωνίδα και την Απείρανθο...

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το απόγευμα, περιόδευσαν μαζί με τον Βασίλη Γλέζο και μέλη της Οργάνωσης Μελών Νάξου, στη Βίβλο (Τρίποδες), μοίρασαν στα καταστήματα ενημερωτικό υλικό και συνομίλησαν με τους επιχειρηματίες του χωριού. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στις οποίες οι κτηνοτρόφοι παραδίδουν το γάλα, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους κτηνοτρόφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Φεύγοντας από την Βίβλο, περιόδευσαν στο Φιλώτι, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα, μίλησαν με τους επιχειρηματίες, αλλά και με πολίτες και κυρίως με τη νεολαία στις καφετέριες του Φιλωτίου, τόσο για τις επερχόμενες εκλογές όσο και για τα προβλήματα που την απασχολούν.  Στο Φιλώτι επίσης συναντήθηκαν και συζήτησαν με το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Νίκο Μπαμπούνη.

Την Τρίτη το πρωί, ο Νίκος Συρμαλένιος συνοδευόμενος με το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλη Φραγκίσκο και μέλη της Ο.Μ. Νάξου, περπάτησαν στην παραλία της Χώρας Νάξου, έδωσαν ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και πολίτες. Το μεσημέρι ο Νίκος Συρμαλένιος παραχώρησε συνέντευξη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί με το συνυποψήφιό του Βασίλη Γλέζο, με το μέλος της Νομαρχιακής Μιχάλη Φραγκίσκο και μέλη της τοπικής οργάνωσης, επισκέφθηκαν την Κωμιακή, όπου συνάντησαν τον Πρόεδρο Αντώνη Αλιμπέρτη και συζήτησαν με πολίτες στα καφενεία του χωριού.

Στη συνέχεια, το βράδυ επισκέφθηκαν την Απείρανθο, μοίρασαν υλικό στα καταστήματα, και συζήτησαν με τους πολίτες.

"Σε όλα τα χωριά, σε όλες τις συζητήσεις με τον κόσμο, επιχειρηματίες, μισθωτούς και συνταξιούχους, το βασικό θέμα συζήτησης και το μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε όλους, ήταν ένα: Η πολυφωνική εκπροσώπηση των Κυκλάδων στη Βουλή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και ο αγώνας που πρέπει να δοθεί από όλους μας ώστε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς και να αποτρέψουμε την παντοδυναμία της Ν.Δ.", επισημαίνει ο Νίκος Συρμαλένιος.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 122


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.