Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών προς το Δήμο Αμοργού

Δημοσίευση: 01.06.2023, 23:06

Από τις 9 έως τις 12 Μαΐου, στην Αμοργό «Η Μαγεία της Φυσικής» συνάντησε την «Μαγεία του Εγκεφάλου» σε μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δράση σε όλα τα σχολεία του νησιού από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Δήμο Αμοργού. Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν να ενισχυθεί στους μαθητές η κριτική σκέψη και να αποκαλυφθεί ο επιστημονικός τρόπος εργασίας. Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Αμοργού...

Ακολουθεί η επιστολή:

« Ο Α’  Αντιπρόεδρος της  Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ Φιλντίσης Παναγιώτης  και η Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του  Πανεπιστημίου Πατρών κα Μαργαρίτη Μαριγούλα εκφράζουν τις βαθύτατες  ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο  Αμοργού κ Λευτέρη Καραΐσκο  και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού κα Πόπη Δεσποτίδη  για όλη την προσφορά τους στη διοργάνωση τετραήμερου  εκπαιδευτικού προγράμματος ( Η Μαγεία της Φυσικής συναντά τη Μαγεία του Εγκεφάλου)  σε όλα τα Δημοτικά  Σχολεία  και Γυμνάσιο/Λύκειο της Αμοργού.

  Σε κάθε αίτημα μας  υπήρξε  ουσιαστική, ζεστή, εγκάρδια  και άμεση διευθέτηση.  Η επικοινωνία με τους μαθητές μέσω πειραμάτων και ομιλιών  ήταν εντυπωσιακή  από τις πιο μικρές μέχρι και τις μεγαλύτερες ηλικίες και όλοι  εμείς ( Γάτσιος Ιωάννης/φυσικός, Καλογήρου Ηλίας/φυσικός και οι Βιολόγοι, Ατσοπάρδη Κορίνα/ Υποψ, Διδάκτωρ  Παν. Πατρών, Γιαννακοπούλου Παναγιώτα Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Παν. Πατρών, Αγγελική Νομικού και  Μαρία-Σοφία Τσακίρη/ Μεταπτυχιακές φοιτήτριες, ΕΚΠΑ και μέλη της φοιτητικής ομάδας Neuroholics, Παναγιώτα Μηλιώτη και Ελιάνα Μαρκίδη/ Μεταπτυχιακές φοιτήτριες, ΕΚΠΑ και Σοφία Κακούρα, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια, ΓΠΑ ) χαρήκαμε αυτή  την αλληλεπίδραση και τη ζεστή υποδοχή.

Οι εκδηλώσεις  μας πραγματοποιήθηκαν  με την αμέριστη συμπαράσταση  όλων των Διευθυντών,  Δασκάλων,  Καθηγητών, συλλόγων  γονέων και κηδεμόνων των  Σχολείων  του νησιού,  την ευγενή χορηγία της εταιρίας  Blue  Star Ferries και των Anna  studios και Christina Pension.

Aποδίδουμε μέγιστες ευχαριστίες.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 174


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.