Ο Γιάννης Βλασερός στη Σαντορίνη για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις Κυκλάδες

Δημοσίευση: 15.05.2023, 17:01
Τελευταία Ενημέρωση: 15.05.2023, 17:14

Ο παλμός του ΠΑΣΟΚ χτυπούσε την Τετάρτη 9 Μαΐου στη συγκέντρωση του επιμελητηρίου της Σαντορίνης όπου τέσσερις εκ των υποψηφίων παρουσίασαν τις θέσεις ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής για φλέγοντα θέματα της χώρας και των νησιών, όπως σημειώνει ο υποψήφιος Γιάννης Βλασερός, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομιλία του στη στενή σχέση του με τη Σαντορίνη καθότι στον Υγειονομικό Σταθμό της ουσιαστικά πρωτοάσκησε το ιατρικό μου επάγγελμα ως μοναδικός ιατρός του Σταθμού κάτω από δύσκολες αντικειμενικές συνθήκες...

Συνδέθηκα όμως με τους κατοίκους και η σχέση αυτή καλά κρατεί και ενισχύει την πολιτική μου προσπάθεια για την επαρκή λειτουργία του Νοσοκομείου της Σαντορίνης, προσθέτει ο κ. Βλασερός.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του ήταν σχετικά με τα μείζονα προβλήματα που δυναστεύουν την ελληνική κοινωνία όπως η ακρίβεια, η έλλειψη σεβασμού των εργαζομένων, το πελατειακό κράτος, το πρόβλημα του δημογραφικού, της μετανάστευσης των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό και το θέμα της απαξίωσης του ΕΣΥ.

Ο Γιάννης Βλασερός τόνισε, τα εξής:

"Σε έξαρση βέβαια και τα προβλήματα τα οποία απασχολούν τα νησιά μας όπως η ανεπαρκής περίθαλψη με ένα νοσοκομείο της Σύρου να καταρρέει το νοσοκομείο Σαντορίνης να λαθροβιεί και το νοσοκομείο της Νάξου να μην είναι νοσοκομείο αλλά ένα καλό ΚΥ ,με την ελλιπέστατη στελέχωση των ΚΥ των περιφερειακών ιατρείων των άλλων νησιών με ακατάλληλες και κάποιες φορές επικίνδυνες και άστοχες διακομιδές, Με την πρωτογενή παραγωγή να πλήττεται καταστροφικά εγκαταλελημένη από την πολιτεία .Μέ την έλλειψη οικιών να στεγάσουν τους υπαλλήλους,και με την έλλειψη εργατικών χεριών για τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Η έλλειψη φροντίδας γιά την διαφύλαξη του ανεπανάληπτου φυσικού περιβάλλοντος των νησιών μας Η έλλειψη υποδομών σε πολλά νησιά ,αποχέτευσης ,ΧΥΤΑ ,λιμανιών,αεροδρομίων φραγμάτων,αφαλατώσεων.

Σ’ αυτά τα συσσωρευμένα προβλήματα τοποθετείται το ΠΑΣΟΚ με πρόγραμμα με σοβαρότητα με συνέπεια προβάλλοντας λύσεις εφαρμόσιμες όπως το έκανε και στο παρελθόν.

Ενταγμένος σε αυτή την προσπάθεια τα 10 τελευταία «πέτρινα » χρόνια της Παράταξης αφού συμμετείχα σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις παλεύω με το δικαίωμα που μου έχει δώσει η εκτίμηση του λαού και τους θεσμικούς ρόλους που μου έχει αναθέσει το Κίνημα ως γραμματέα του τομέα νησιωτικής πολιτικής και αν γραμματέα του τομέα υγείας διεκδικώντας λύσεις
Συνέβαλα καταλυτικά να λειτουριγήσει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στη Νάξο,αγωνίζομαι για τα νοσοκομεία της Σύρου και Σαντορίνης για τον Πύργο του Χειμάρου στη Νάξο γιά την διάσωση της πρωτογενούς παραγωγής και εθελοντικά προσφέρω τις ιατρικές υπηρεσίες μου στα νησιά με κλιμάκιο ειδικευμένων ιατρών.

Στις επερχόμενες εκλογές της 21 Μαΐου διεκδικώ με το κόμμα μου την ψήφο του κυκλαδίτικου λαού για να καταλάβουμε μία έδρα στο κοινοβούλιο και να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά για τα συμφέροντα των νησιών."

Newsroom Cyclades Voice

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΔείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 110


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.