Αντ. Σιγάλας: Εντυπωσιακά θετικά τα αποτελέσματα για την ανάδειξη της Σαντορίνης ως premium διεθνούς τουριστικού προορισμού!

Δημοσίευση: 15.05.2023, 15:45
Τελευταία Ενημέρωση: 15.05.2023, 16:00

Ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα άφησε το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον «Πολυτελή Τουρισμό», που πραγματοποιήθηκε στην Σαντορίνη στις 29 &30 Απριλίου στην αίθουσα του Santo Wines, επισημαίνει ο Δήμαρχος Θήρας, Αντώνης Σιγάλας. Προσθέτει δε, ότι εκτός από τη σημαντική απήχηση που είχε το Συνέδριο για την προβολή της πολυτελούς πλευράς της Ελλάδας, παρήγαγε εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα για την ανάδειξη της Σαντορίνης ως premium διεθνούς τουριστικού προορισμού. Παράλληλα, το Συνέδριο λειτούργησε θετικά στο να αναδειχθούν οι δυνατότητες και οι αρετές της Σαντορινιάς κοινωνίας, του επιχειρηματικού κόσμου, των επαγγελματιών και των εργαζομένων του νησιού, τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θήρας...
Ο Δήμαρχος Θήρας, Αντώνης Σιγάλας, στο βήμα του Συνεδρίου

Το Συνέδριο διοργάνωσε ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με την εταιρεία «Update Entertainment» της κας Έλλης Σπυροπούλου, και τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

Ο Δήμαρχος Θήρας, Αντώνης Σιγάλας, αναφέρει ακόμη, τα εξής:

"Η ολιστική προσέγγιση του «Τουρισμού Πολυτελείας», μέσα από την εντυπωσιακή σε εύρος  θεματολογία του Συνεδρίου, καθώς και η εξαιρετική εκπροσώπηση της πολιτικής ηγεσίας, της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής κοινότητας, του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και του χώρου του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας, διασφάλισαν την απόλυτη επιτυχία του  και έβαλαν τις βάσεις για την καθιέρωση του, ως ετήσιου επαναλαμβανόμενου θεσμού. 

Οι εξέχοντες προσκεκλημένοι, με προεξάρχουσα την επίτιμη καλεσμένη του συνεδρίου Dr Maye Musk, ανέδειξαν μέσω του ηλεκτρονικού τύπου και των social media τα ασυναγώνιστα θέλγητρα της Σαντορίνης στον τομέα της φυσικής ομορφιάς, του πολιτιστικού πλούτου, των συναρπαστικών εμπειριών, της υψηλής γαστρονομίας και οινογευσίας, των ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών κλπ.

Η ευρεία απήχηση, το κύρος και η επιδραστικότητά τους, τους κατέστησαν τους πλέον αποτελεσματικούς πρεσβευτές της Σαντορίνης στο διεθνές κοινό. Αύξησαν έτσι τη δημοφιλία του νησιού μας,  ενδυνάμωσαν την τουριστική του εικόνα και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες υψηλού εισοδήματος στη Σαντορίνη. 

Η προσφορά όλων στην επιτυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου υπήρξε ανεκτίμητη και τους αξίζει, για μία ακόμη φορά  δημόσιος έπαινος και   ευχαριστίες.

Έγινε επίσης  αντιληπτό, ότι ο  «Τουρισμός πολυτελείας» δεν αφορά μόνο τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά τις ενδιαφέρει  στο σύνολο τους, γιατί  αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους, βελτιώνουν το περιβάλλον εργασίας τους και την οικονομική τους θέση."

"Μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση του Συνεδρίου, ο Δήμος Θήρας θα συνεχίσει με σχέδιο και όραμα και σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς του νησιού να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να εργάζεται για τη συνεχή βελτίωση της θέσης της Σαντορίνης ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την προσέλκυση ποιοτικότερου τουρισμού στο νησί.
Είμαστε βέβαιοι ότι και η φετινή χρονιά θα είναι για τη Σαντορίνη μία χρονιά επιτυχίας και καταξίωσης", υπογραμμίζει καταλήγοντας ο Δήμαρχος Θήρας.

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 119


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.