Περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Πάρο και Αντίπαρο

Δημοσίευση: 14.05.2023, 19:30

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Πάρο και στην Αντίπαρο. Ο κ. Βρούτσης, θα ολοκληρώσει τη διήμερη περιοδεία του σε Πάρο και Αντίπαρο με κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μάϊου και ώρα 19.00 στο «Πολυγωνικό» του Γενικού Λυκείου Πάρου...

Ο κ. Βρούτσης, αρχικά θα επισκεφθεί την Αντίπαρο, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Φαρούπο. 

Εν συνεχεία θα μεταβεί στην Πάρο, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο, τον Έπαρχο κ. Κωνσταντίνο Μπιζά, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Πάρου Ν.Δ. κ. Παντελή Μπαφίτη, καθώς και τα μέλη της τοπικής.

Ο Γιάννης Βρούτσης θα συνεχίσει την περιοδεία του με επισκέψεις στις περιοχές Παροικιά, Αλυκή, Πίσω Λιβάδι, Μάρπησσα, Μάρμαρα, Κώστος και Νάουσα, όπου θα επισκεφθεί το λιμάνι και θα παρακολουθήσει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη θωράκιση του αλιευτικού καταφυγίου της Νάουσας. Ενός έργου σημαντικού για τη Νάουσα, συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατ. ευρώ, που χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Αλιείας και Θάλασσας»

Ο κ. Βρούτσης, θα ολοκληρώσει τη διήμερη περιοδεία του σε Πάρο και Αντίπαρο με κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μάϊου και ώρα 19.00 στο «Πολυγωνικό» του Γενικού Λυκείου Πάρου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και με φίλους, κομματικά στελέχη και κατοίκους του νησιού.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 84


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.