Τα Πολυιατρεία Αιγαίου Ονομαστικός και Μέγας Χορηγός του 2nd Paros Way

Δημοσίευση: 25.04.2023, 20:43
Τελευταία Ενημέρωση: 25.04.2023, 20:49

Το 2nd Paros Way θα φιλοξενηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Πάρου και θα λάβει χώρα στις 17 – 18 Ιουνίου 2023. Πρόκειται για το κορυφαίο Αθλητικό – Τουριστικό γεγονός του νησιού και υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες. Τα Πολυιατρεία Αιγαίου θα αποτελέσουν τον Ονομαστικό χορηγό, ονοματοδοτώντας την διοργάνωση ως 2nd Paros Way – Πολυατρεία Αιγαίου...

Tα Πολυιατρεία Αιγαίου προσφέρουν στοχευμένες ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάρου, επιλέγοντας ιατρικές ειδικότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών όπως ο  Καρδιολόγος, ο Παιδίατρος,  ο Γενικός Χειρουργός, ο Ουρολόγος, ο Ενδοκρινολόγος, ο Μικροβιολόγος καθώς και νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Εξασφαλίζουν τακτικές συνεργασίες με έμπειρους ιατρούς αναγνωρισμένου κύρους.

Το Πολυιατρείο αλλά και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Διασυνδέονται με μεγάλους ιατρικούς ομίλους της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για τους ασθενείς.

Οι υπηρεσίες τους είναι διαθέσιμες όλο το 24 ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Το Παιδιατρικό Τμήμα είναι επανδρωμένο πλήρως με παρουσία καθημερινή  Παιδιάτρου αλλά και με εκ περιπτοπής επισκέψεις από Καρδιολόγο-Παιδοκαρδιολόγο, Παιδίατρο-Ενδοκρινολόγο, Παιδίατρο -Νευρολόγο δίνοντας  έμφαση στην εξειδίκευση έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των μικρών τους φίλων.

Πλέον και με παρουσία δεύτερου Παιδιατρικού Τμήματος στην περιοχή της Νάουσας με το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο καλύπτοντας τακτικά και έκτακτα περιστατικά.

Στόχος τους αποτελεί  η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας σε προνομιακές τιμές για τακτικά και επείγοντα περιστατικά

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλούμενοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr και χρησιμοποιείται η πλατφόρμα εγγραφών της My Sportevent.

H πλήρης προκήρυξη του "2nd Paros Way" έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες από εκεί. Όπως επίσης από τα αντίστοιχα πεδία για κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent.  

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 111


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.