Συμμετοχή Νίκου Συρμαλένιου στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Θεοσκεπάστου στην Άνδρο

Δημοσίευση: 03.04.2023, 19:45

Από την Παρασκευή 31/3 έως την Κυριακή 2/4 ο Νίκος Συρμαλένιος επισκέφθηκε την Άνδρο. Συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Θεοσκεπάστου προσκεκλημένος από το Δήμο της Άνδρου...

Ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στις Κυκλάδες Μαρία Χανιώτη, επισκέφθηκαν το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στο νησί. Εκεί συζήτησαν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία με κυριότερο το θέμα της ύπαρξης προσωπικού πολλών ταχυτήτων (μόνιμοι, εποχικοί, πενταετούς υποχρέωσης, κλπ.), με ότι αυτό σημαίνει για την υπηρεσιακή και την οικονομική τους εξέλιξη. Από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν να στηρίξουν όλα τα δίκαια αιτήματα της υπηρεσίας, όπως άλλωστε έχουν κάνει μέχρι τώρα και γι αυτό το λόγο τους ευχαρίστησαν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που έχουν κάνει στη Βουλή.

Ο Νίκος Συρμαλένιος συμμετείχε επίσης μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές στις Κυκλάδες Μαρία Χανιώτη και Γιώργο Μαραγκό, καθώς και με τον επικεφαλής της ελλάσσονος δημοτικής αντιπολίτευσης Γιάννη Καπάκη, στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου, ενώ περιόδευσε στου Κοχύλου και στον Όρμο Κορθίου.

Τέλος, ο κ. Συρμαλένιος συμμετείχε σε συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος στην ταβέρνα του Γιακουμή στο Μπατσί, όπου συζητήθηκε η συμμετοχή και η συμβολή όλων στον εκλογικό αγώνα με αισιοδοξία για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Στην περιοδεία και στις συζητήσεις με τους κατοίκους, όπως σημειώνει ο κ. Συρμαλένιος, αναδείχθηκαν με οξύτητα τα ζητήματα της ακρίβειας που εξανεμίζει το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, καθώς και το θέμα της υγείας με επιτακτικό αίτημα την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.

"Επίσης αναδείχθηκαν και άλλα ζητήματα όπως η ολοκλήρωση του αλιευτικού έργου στον Όρμο Κορθίου που έχει βαλτώσει καθώς και η ολοκλήρωση της εκβάθυνσης του λιμένα του Γαυρίου που ξεκίνησε με χρηματοδότηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό τον αείμνηστο Νεκτάριο Σαντορινιό. Τέλος αναδείχθηκε πάλι το αίτημα της ίδρυσης Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στην Άνδρο, αίτημα εύλογο και επιτακτικό για το νησί της ναυτοσύνης."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 72


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.