Στην Άνδρο για τους εορτασμούς της Παναγίας Θεοσκέπαστης ο Φίλιππος Φόρτωμας

Δημοσίευση: 03.04.2023, 19:35

Την Άνδρο επισκέφθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, όπου παρέστη και συμμετείχε στις διήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις της μεγάλης γιορτής της Παναγίας της Θεοσκέπαστης...
Ο Φ. Φόρτωμας στην Άνδρο με το ΓΓ Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Μ. Κουτουλάκη

Ο κ. Φόρτωμας είχε παράλληλα την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς, να συζητήσει με επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα και του κλάδου του τουρισμού, ενώ συνομίλησε και με πολίτες του νησιού για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του.  

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 31 Μαρτίου είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη και τον Έπαρχο του νησιού κ. Δημήτρη Λάσκαρη, με τους οποίους εστίασε στα τοπικά θέματα και στα έργα που ήδη τρέχουν ή προγραμματίζονται μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει θέσει στη διάθεση της τοπικής αυτοδιοίκησης η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στις δυο συναντήσεις ετέθησαν και θέματα σχετικά και με την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Στη συνέχεια ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε αγροκτηνοτροφική μονάδα και φάρμα στο Κόρθι, ενώ το απόγευμα παραβρέθηκε στην Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου.

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής, ο βουλευτής  παραβρέθηκε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δωρόθεου  Β’  και ακολούθησε τη λιτάνευση της εικόνας μαζί με το Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής,  Μανώλη Κουτουλάκη.

Στη συνέχεια ο κ. Φόρτωμας μετείχε στη βράβευση πρότυπου οινοποιείου στον Όρμο Κορθίου, όπου στον χαιρετισμό του αφού συνεχάρη τις τοπικές αρχές για την άψογη προετοιμασία των εορτασμών, ανέφερε  μεταξύ άλλων: «Η ανάδειξη των προϊόντων της Άνδρου και των Κυκλάδων και η στήριξη των παραγωγών, αποτελούν προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Η Άνδρος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας κοιμώμενος γίγαντας στην πρωτογενή παραγωγή μιας και η δυναμική και ο πλούτος της είναι μεγάλος».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 121


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.