Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στη Μήλο

Δημοσίευση: 25.03.2023, 19:40
Τελευταία Ενημέρωση: 25.03.2023, 19:40

Τη Μήλο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, όπου μαζί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, είχαν σειρά επαφών με την Έπαρχο ’Ελλη Χωριανοπούλου, το Δήμαρχο του νησιού Μανώλη Μικέλλη και εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, ενώ επισκέφτηκαν τα σχολικά συγκροτήματα του νησιού...

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεργασίας τους, τέθηκαν όλα τα ζητήματα του νησιού, καθώς και η πορεία των  έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και η ολοκλήρωση των οποίων θα συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξή του.

'Ένα από τα σημαντικότερα θέματα στο οποίο δόθηκε βαρύνουσα σημασία ήταν το έργο στην περιοχή "14 Μάρτυρες" για το οποίο λήφθηκαν οριστικές αποφάσεις και δόθηκαν κατευθύνσεις. 

Επισκέφθηκαν επίσης όλα τα σχολικά συγκροτήματα του νησιού, στα οποία έχουν γίνει παρεμβάσεις συντήρησης με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, έχοντας ως τελικό σταθμό το Γυμνάσιο - Λύκειο Τριοβασάλου, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το ποσό του 1.000.000 ευρώ. 

Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης: "Αποδεικνύουμε καθημερινά, εμπράκτως τη φροντίδα μας για τα νησιά και τις υποδομές τους, ιδιαιτέρως  στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης. Μέσα από το "Πρόγραμμα βελτίωσης Σχολικών Κτιρίων" της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχουν ολοκληρωθεί δεκάδες έργα στα νησιά μας προκειμένου να εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για τη νεολαία μας. Στη Μήλο, από τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών, τα χαμόγελα και τις φωνές τους πήραμε δύναμη και συνεχίζουμε, γιατί η νεολαία ήταν και παραμένει στις προτεραιότητές μας"

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 109


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.