Οδοντωτός: Σχολείο από την Πάρο το πρώτο δρομολόγιο

Δημοσίευση: 23.03.2023, 16:22
Τελευταία Ενημέρωση: 23.03.2023, 16:23

Επανεκκίνηση έγινε την Τετάρτη και στα δρομολόγια του Οδοντωτού, τα οποία είχαν σταματήσει μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το πρώτο δρομολόγιο, το πρωινό, έφυγε με ένα σχολείο από την Πάρο...

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκίνησαν πάλι τα δρομολόγια και μάλιστα όπως φάνηκε και από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας, η κίνηση όπως και η ζήτηση στον Οδοντωτό, είναι αυξημένη. Τα τηλέφωνα στο πρακτορείο του Διακοπτού, χτυπούν συνέχεια για να κλείσουν εκδρομές» αναφέρει στο thebest.gr  ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Οδοντωτού Γιάννης Καραπαναγιώτης. «Το πρώτο δρομολόγιο, την Τετάρτη, το πρωινό έφυγε με ένα σχολείο που ήρθε από την Πάρο και το το δρομολόγιο την Πέμπτη είχε ένα γκρουπ  50 ατόμων από ένα ΚΑΠΗ από την Ανάβυσσο. Επίσης, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για το σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου. Τα τρία δρομολόγια και από Διακοπτό και από Καλάβρυτα, έχουν πληρότητα 100% και ελπίζουμε ότι γι’ αυτό το διήμερο θα μπουν και τα έκτακτα δρομολόγια, δηλαδή σε σύνολο πέντε. Η εποχή αυτή είναι τον σχολικών εκδρομών και ήδη υπάρχουν τηλεφωνήματα για να κλείσουν θέσεις μέχρι και για τον Μάιο αλλά και τον Ιούνιο». 

Επίσης, ο κ. Καραπαναγιώτης επισημαίνει ότι ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους ξένοι τουρίστες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τον Οδοντωτό «Αυτές τις δυο ημέρες έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχουν  και τουρίστες από άλλες χώρες, κυρίως Γερμανοί, που έρχονται αποκλειστικά για να κάνουν την διαδρομή του Οδοντωτού, ο οποίος είναι και ο μοναδικός στη χώρα μας».

Να σημειωθεί, ότι στις 10 Μάρτιου του 1896 έγινε το πρώτο επίσημο δρομολόγιο του Οδοντωτού, δηλαδή έκλεισε φέτος τα 127 χρόνια λειτουργίας του «Ως σύλλογος κάθε χρόνο κάναμε μια μικρή επετειακή εκδήλωση αλλά φέτος λόγω του τραγικού συμβάντος στα Τέμπη, που μας βύθισε όλους στη θλίψη και στο πένθος δεν θα κάνουμε κανέναν εορτασμό. Φέτος απλά το αναφέρουμε σαν ιστορικό γεγονός».   

πηγή: thebest.gr

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 83


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.