Ο Κ. Μπιζάς διαψεύδει δημοσίευμα για το νέο εμπορικό λιμένα στη θέση Καμινάκι Δήμου Πάρου

Δημοσίευση: 15.03.2023, 20:06
Τελευταία Ενημέρωση: 15.03.2023, 20:21

Ο Έπαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς, δηλώνει ότι άρθρο που ανέφερε ότι δημοσίευμα με τίτλο : “Πάρος: Νέα γνωμοδότηση ζητά η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για το Εμπορικό Λιμάνι στο Καμινάκι - Καθυστέρηση στη δημοπράτηση του έργου”, είναι ψευδές, κακοήθες και δυσφημιστικό εις βάρος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου...
Κ. Μπιζάς (Φωτό αρχείου)

Αναλυτικά, ο κ. Μπιζάς, αναφέρει:

"Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 δημοσιεύτηκε από το site: parianostypos.gr (psts.gr) το δημοσίευμα με τίτλο : “Πάρος : Νέα γνωμοδότηση ζητά η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για το Εμπορικό Λιμάνι στο Καμινάκι -  Καθυστέρηση στη δημοπράτηση του έργου”.

Επίσης στην 1η παράγραφο του παραπάνω άρθρου αναφέρεται :

“Η εξέλιξη της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου σχετικά με το έργο του νέου εμπορικού λιμανιού στη θέση Καμινάκι στο Πίσω Λιβάδι, «σκόνταψε» στην ανάγκη υποβολής πρόσθετων στοιχείων.”

Ο Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς δηλώνει ότι το παραπάνω άρθρο είναι ψευδές, κακοήθες και  δυσφημιστικό εις βάρος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, να αναφέρουμε ότι στις 2 Μαρτίου 2023 συνεδρίασε η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αποφάσισε ομόφωνα υπέρ της έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά: «Νέος εμπορικός Λιμένας στη θέση Καμινάκι Δήμου Πάρου Ν. Κυκλάδων » στα πλαίσια της « Οριστικής Μελέτης Έργων Α΄ Φάσης Νέου Λιμένα Πάρου » σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.

Για ενημέρωση, διαβιβάζουμε την σχετική απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΠΝΑΙ με ΑΔΑ : 9Χ797ΛΞ-ΔΤΓ

Επίσης να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΠΕΣΠΑ) ανήκει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου δηλαδή σε άλλο φορέα από αυτόν της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ακόμη είναι αυτονόητο ότι η δημοπράτηση του έργου δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν ολοκληρωθούν τα έργα όχι μόνο της Α’ Φάσης αλλά και της Β’ Φάσης. Κατόπιν αφού ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να μπορεί να ακολουθήσει η δημοπράτηση του έργου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών."

Ο έπαρχος Πάρου καταλήγοντας, αναφέρει: "Ζητάμε από το site: parianostypos.gr ( psts.gr ), άμεσα να θεραπεύσει το σχετικό άρθρο,  δημοσιεύοντας, αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του Επάρχου Πάρου και την απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου."

Newsroom Cyclades Voice

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 115


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.