Επίσκεψη του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης σε Τήνο, Άνδρο, Μύκονο

Δημοσίευση: 13.03.2023, 21:03

Ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, από τη Δευτέρα 06 Μαρτίου έως την Πέμπτη 09 Μαρτίου, επισκέφτηκε τα νησιά Τήνο - Άνδρο - Μύκονο, μαζί με τον Περιφερειακό Διοικητή Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Γεώργιο Βλοντζο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τους Δημάρχους, τους Έπαρχους Άνδρου και Τήνου, εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών Φορέων των νησιών, καθώς και με το σύνολο του προσωπικού των Πυροσβεστικών Κλιμακίων...

Στις συναντήσεις που έγιναν τονίστηκε από το Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, η αρμονική συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τους Δήμους και ειδικότερα κατά την αντιπυρική περίοδο, ενώ έγινε κατανοητό ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι Φορείς επιθυμούν να πορευθούν στη βάση της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης, για την αποτελεσματικότερη θωράκιση των νησιών σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας. 

Ιδιαίτερο βάρος δώθηκε στην προστασία των Ιστορικών Κέντρων κάθε νησιού. Πιο συγκεκριμένα έγιναν αναφορές για την αναγκαιότητα συνεργασίας μεταξύ Δήμων και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την εκπόνηση Επιχειρησιακών Σχεδίων.

Οι Δήμαρχοι ευχήθηκαν στο νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων και στο νέο Περιφερειακό Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και τους διαβεβαίωσαν ότι οι Δήμοι θα βρίσκονται στη διάθεση τους με τις υπηρεσίες τους, με σκοπό την ασφάλεια των δημοτών, την προστασία της περιουσίας τους, καθώς και του φυσικού περιβάλλοντος.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 64


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.