Κ. Μονογυιού: Επιχορήγηση ύψους 69.989 ευρώ στο Δήμο Αμοργού
Δημοσίευση: 13.03.2023, 20:53

Συγκεκριμένα, υπεγράφη από το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αμοργού, ποσού 69.989 ευρώ, για τη συντήρηση των αφαλατώσεων της Αιγιάλης και των Καταπόλων στον Δήμο Αμοργού.
Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών μας και συγκεκριμένα στο έργο «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:
«Η απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αμοργού με το συνολικό ποσό των 69.989€ αποδεικνύει για άλλη μία φορά την ισχυρή πολιτική βούληση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη της νησιωτικότητας και των τοπικών κοινωνιών. Για άλλη μία φορά, το Υπουργείο Ναυτιλίας στηρίζει έμπρακτα τα νησιά μας με σκοπό την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για τις άμεσες λύσεις, την αποτελεσματικότητα τους και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις Κυκλάδες μας.»
Newsroom Cyclades Voice
Δείτε επίσης
Κατηγορίες
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Αμοργός
- Στην Αμοργό, το νησί του «Απέραντου Γαλάζιου», ο γαλλικός θίασος Artichaut
- Τι έδειξε η ανάλυση δειγμάτων θαλασσινού νερού από την Αιγιάλη Αμοργού
- Δήμαρχος Αμοργού: «Πολύτιμη η παρακαταθήκη του Νίκου Νικητίδη, χρέος μας η διάσωση και αξιοποίηση του έργου του»
- Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Αντώνη στην Αμοργό
- Διαμαρτυρία στην Αμοργό για τον Αντώνη κατά την άφιξη του Blue Star (ΒΙΝΤΕΟ)
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Πολιτική
- Αιτήματα της Κοινότητας Κορώνου "εστάλησαν" προς επίλυση στον Έπαρχο Νάξου
- Απλή βουλευτής θα παραμείνει η Έφη Αχτσιόγλου
- Π. Μαρινάκης για Στ. Κασσελάκη: Όλοι πρέπει να κρίνονται εκ του αποτελέσματος
- Ο Σωκράτης Φάμελλος παραμένει Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
- Β. Κικίλιας: Επί ποδός το σύνολο των δυνάμεων για την κακοκαιρία «Elias»
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Μικρές Κυκλάδες
- Νέος Χάρτης για Μικρές Κυκλάδες
- O Γ. Βλασερός στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων
- "Μετά από συνεχείς ενέργειες της Κατερίνας Μονογυιού επεκτείνεται το Μεταφορικό Ισοδύναμο στα καύσιμα σε Ηρακλειά και Δονούσα"
- Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχή της Νάξου, Ηρακλειά και Σχοινούσα
- Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχή της Νάξου, Ηρακλειά, Σχοινούσα
- Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια. - Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
- Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
- Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
- Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
- Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
- Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
- Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.