Βράβευση Σοφίας Μπαχαράκη, Διευθύντριας Παιδοψυχιατρικής του Νοσοκομείου Σύρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 01.03.2023, 20:40
Τελευταία Ενημέρωση: 01.03.2023, 21:19

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου "Βαρδάκειο & Πρώιο" ανακοινώνει, με ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση, τη βράβευση της Διευθύντριας Παιδοψυχιατρικής ΕΣΥ, Σοφίας Μπαχαράκη, την Τετάρτη 22.2.2023, οπότε και απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) από το Υπουργείο Υγείας, σε πενήντα (50) στελέχη του ΕΣΥ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, του Α. Πλεύρη, Υπουργού Υγείας, της Α. Γκάγκα, Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, της Ζ. Ράπτη, Υφυπουργού Υγείας αρμόδιας για την Ψυχική Υγεία, του Χρήστου Ροϊλού, Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ.α...

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου, αναφέρει σχετικά:

Η κα Σοφία Μπαχαράκη, Διευθύντρια Παιδοψυχιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, βραβεύτηκε από την κα Ζωή Ράπτη για την εξαιρετική επίδοση της στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών μέσω τηλεϊατρικής. Η κα Σ. Μπαχαράκη υποστηρίζει, από τη Σύρο και χρησιμοποιώντας το Δίκτυο Τηλεϊατρικής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, υγειονομικά το σύνολο των Κυκλάδων και της Μυτιλήνης. Διαχρονικά, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 2.000 συνεδρίες τηλεπαιδοψυχιατρικής και είναι η κορυφαία ιατρός στην κατηγορία αυτή. Επιπρόσθετα, έχει αξιοποιήσει ερευνητικά το επιστημονικό αυτό απόθεμα, ώστε να προάγει την τηλεϊατρική στην Ψυχική Υγεία. 

Η επιλογή της βράβευσης της κας Σοφίας Μπαχαράκη, πέραν της ανάδειξης της προσωπικής συνεισφοράς της στο ΕΣΥ, αποτελεί μια τιμή για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και τις υπηρεσίες αυτού. Η ολοκλήρωση της επένδυσης 1.600.000 ευρώ για την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων του Νοσοκομείου Σύρου ενδυνάμωσε την παροχή υπηρεσιών προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Κυκλάδων. Ειδικά στον χώρο της Ψυχικής Υγείας, το Νοσοκομείο Σύρου, παρά την απουσία ειδικευμένου Ψυχιάτρου, πρωτοπορεί και υποστηρίζει έτερες δομές υγείας. 

Εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια προς την κα Σ. Μπαχαράκη για την βράβευσή της. Η επιστημονική πορεία της και η συνεισφορά της στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας στις Κυκλάδες ας αποτελέσουν πολύτιμο μάθημα και παράδειγμα σε νεότερους συναδέλφους της.

Δείτε το βίντεο από τη βράβευση (στο 46'35'' η βράβευση και η τοποθέτηση της κ. Μπαχαράκη)

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 92


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.