Αναφορά Γ. Βρούτση στη Βουλή για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Δονούσας 2023

Δημοσίευση: 01.03.2023, 20:17

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, αναδεικνύοντας το θέμα που έχει ανακύψει από την αλλαγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της Δονούσας για τη θερινή περίοδο 2023...

Ο κ. Βρούτσης έθεσε υπόψιν του υπουργού σχετική επιστολή (23.02.2023) του Προέδρου της Κοινότητας Δονούσας, Χρήστου Σιγάλα, και του Προέδρου Συλλόγου Επαγγελματιών Δονούσας, Λογοθέτη Κωβαίου, με την οποία επισημαίνουν ότι η αλλαγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων για το 2023 σε σχέση με πέρυσι δεν βοηθάει στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού, ενώ παράλληλα αποδυναμώνει την τουριστική δυναμική που έχει δημιουργηθεί από τα προηγούμενα έτη.

Στην επιστολή τους, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δονούσας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών του νησιού, ζητούν η έναρξη των πρωινών δρομολογίων να γίνει από τα μέσα Ιουνίου -όπως το 2022- καθώς και να προστεθεί το δρομολόγιο της 1/7 (ημέρα Σάββατο).

Επιπλέον, επαναφέρουν το αίτημά τους για παράταση του τέταρτου δρομολογίου, μέχρι και την 16η Σεπτεμβρίου. Αίτημα που ο Σύλλογος θεωρεί δίκαιο και εύλογο.

Με την κατάθεση του εν λόγω εγγράφου στη Βουλή, ο κ. Βρούτσης καλεί τον Υπουργό να εξετάσει και να στηρίξει το συγκεκριμένο αίτημα που αφορά τη νήσο Δονούσα, καθώς τα συγκεκριμένα δρομολόγια αποτελούν γέφυρα ζωής για την επιβίωση και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 140


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.