Απάντηση Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας στο Δήμαρχο: Ζητήσαμε εγγυήσεις και συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά αντΆ αυτών λάβαμε επίθεση και απαξιωτικές αναφορές

Δημοσίευση: 25.02.2023, 00:04
Τελευταία Ενημέρωση: 24.02.2023, 00:18

Με ανοιχτή επιστολή απαντά η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας στο Δήμαρχο και στα όσα ανέφερε σε απάντηση της επιστολής της Ένωσης με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα για την απαράδεκτη κατάσταση του ΧΑΔΑ. Δυστυχώς δεν είναι, όπως αναφέρθηκε, ένα πρόβλημα απλά οπτικό ούτε και πρόσκαιρο, τονίζει στην απαντητική της η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας, σημειώνοντας πως ζήτησε απαντήσεις, αλλά αντΆ αυτών έλαβε επίθεση και απαξιωτικές αναφορές....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΡΑΣ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής μας με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων στη Σαντορίνη, αντί για συγκεκριμένες προτάσεις προς επίλυση του προβλήματος, επιδοθήκατε σε μια προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της Ένωσης μας. Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η επιστολή αυτή εστάλη κατόπιν εγκρίσεως του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων και σε καμμιά περίπτωση δεν είναι προσωπική, αλλά περιβάλλεται όπως πάντα από θεσμικά πλαίσια και απευθύνεται προς όλες τις αρμόδιες αρχές. Σκοπός μας είναι η ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού και η συστράτευση όλων των φορέων, συμβάλλοντας και από την πλευρά μας με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο, οικονομικό η/και υλικοτεχνικό.

Η Ένωση Ξενοδόχων, έχοντας μέλη τους επιχειρηματίες του τουρισμού, εκφράζει την αγωνία και την αγανάκτηση της για την απαράδεκτη κατάσταση του ΧΑΔΑ, ζητώντας άμεση λύση στο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν είναι, όπως αναφέρθηκε, ένα πρόβλημα απλά οπτικό, ούτε και πρόσκαιρο. Διαιωνίζεται και μεταφέρεται από προηγούμενες αρχές σε επόμενες, που στην ουσία μεταθέτουν την επίλυση του με παρατάσεις και εξαιρέσεις.  

Ζητήσαμε εγγυήσεις και συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά αντ’ αυτών λάβαμε επίθεση και απαξιωτικές αναφορές. Οι κατηγορίες προς εμάς για επικοινωνιακή ζημιά και δυσφήμιση του προορισμού, δεν είναι συνυφασμένες με την αναφορά μας για την ανάδειξη του προβλήματος, αλλά ταυτίζονται με την πραγματική κατάσταση που επικρατεί. Αυτή είναι που προκαλεί την όποια δυσφήμιση και επικοινωνιακή ζημιά! ¶λλωστε οι πλέον θιγόμενοι από την δημοσιοποίηση του θέματος είμαστε εμείς, έχοντας να αντιμετωπίσουμε τις μεγαλύτερες επιπτώσεις αν δεν βρεθεί τρόπος διόρθωσης της κατάστασης.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν όλες τις παρενέργειες, ας είμαστε πραγματιστές, ας μιλάμε με αλήθειες και ας σκύψουμε όλοι μαζί πάνω στο πρόβλημα για την άμεση και επιτυχή επίλυση του.

Με εκτίμηση,

Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Αντώνης Ηλιόπουλος - Πρόεδρος

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 104


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.