Δωρεάν εισιτήρια από την Aegean Airlines στους νικητές του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δημοσίευση: 24.02.2023, 20:38

Η Aegean Airlines, η κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία, συνεχίζει τη διαχρονική στήριξη της στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου και θα είναι ο Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί για 8η φορά στις 30 Απριλίου 2023. Μέσω της στήριξης της Aegean Airlines ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου έχει ανοίξει τα φτερά του και έχει αναδειχθεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ελλάδας...

Η συνεργασία με την Aegean Airlines έχει σημαντικά οφέλη και για τους δρομείς, καθώς στους νικητές των αγωνισμάτων θα δοθούν ως βραβείο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.

Η Aegean Airlines στους νικητές του Μαραθωνίου, άνδρα και γυναίκα, προσφέρει ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εξωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air.

Επίσης, στους νικητές, άνδρα και γυναίκα, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ. προσφέρεται ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air.

«Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά μας που η Aegean είναι για μία ακόμη χρονιά μέλος της οικογένειας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου. Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της χώρας στηρίζει τον αγώνα διαχρονικά και έχει μεταφέρει χιλιάδες δρομείς στο νησί για να πάρουν μέρος στον Αγώνα, με ασφάλεια, άνεση και σιγουριά. Παράλληλα με τα δωρεάν εισιτήρια στους νικητές, προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο στους δρομείς για να πάρουν μέρος στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου», δήλωσε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Πλέον με την βοήθεια της Aegean Airlines, οι δρομείς έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να δηλώσουν συμμετοχή στον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου με τις εγγραφές να συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/  

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ.

Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 185


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.