Κάθειρξη 5 ετών στον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης
Δημοσίευση: 03.02.2023, 19:13

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία τον 70χρονο για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού το διάστημα 2011-2013 στον Ωρωπό.
Ο 70χρονος που δικάζεται σε πρώτο βαθμό και είναι προσωρινά κρατούμενος για δεύτερη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων, επιστρέφει στη φυλακή έχοντας πλέον μία εκτιτέα ποινή.
Η απόφαση του ΜΟΕ για την ενοχή του 70χρονου για γενετήσιες πράξεις με 6χρονο κορίτσι, ελήφθη με πλειοψηφία 4 προς 3, με τρεις από τους τέσσερις ενόρκους να κρίνουν πως ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών. Το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της παραβίασης εύλογης διάρκειας της δίκης. Αντίθετος με την αναγνώριση ελαφρυντικών ήταν ο Εισαγγελέας Έδρας.
Ο μουσικός σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί για την υπόθεση σε κάθειρξη 12 ετών με το δικαστήριο να του χορηγεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Στην αγόρευσή του πριν λίγες ημέρες, ο Εισαγγελέας Έδρας του ΜΟΕ είχε χαρακτηρίσει "ατόπημα" και "δικονομική αντίφαση" την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε δίνοντάς του, "την δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος".
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης
Κατηγορίες
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Ελλάδα
- Δ. Κουτσούμπας: Όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ τόσο πιο δυνατός ο λαός
- Γ. Βαρουφάκης: Ο στόχος των διπλών αυτών εκλογών είναι τον Ιούλιο να μην ψηφίσουν οι νέοι
- Με σύνθημα «Κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής» ξεκίνησε η καμπάνια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο διαδίκτυο
- Κυρ Μητσοτάκης: Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά
- Ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Κοινωνία
- Δίκη για δολοφονία Καμπανού: «Όταν μπήκε ο Άλκης στο χώμα, μπήκαμε και εμείς»
- Ηράκλειο: Την Παρασκευή απολογείται ο 66χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση
- Δυστύχημα στα Τέμπη: Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα του ο δεύτερος σταθμάρχης της Λάρισας
- Δύο φορές έδειραν 14χρονη συμμαθήτριές της (ΒΙΝΤΕΟ)
- Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια. - Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
- Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
- Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
- Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
- Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
- Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
- Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.