Ο Β. Κόκκοτας για το θάνατο του Ναξιώτη πρώην δημάρχου Ρέντη, Γιάννη Γρύλλη

Δημοσίευση: 02.02.2023, 20:44
Τελευταία Ενημέρωση: 02.02.2023, 20:58

Έφυγε, πλήρης ημερών, ο Ναξιώτης πρώην δήμαρχος Ρέντη και γιατρός, Γιάννης Γρύλλης, γνωστοποιεί σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο πρώην Δήμαρχος Νάξου, Βασίλης Κόκκοτας. Υπηρέτησε το Δήμο του για πολλά χρόνια με συνέπεια και υποδειγματική αφοσίωση στη δουλειά του, με αποτέλεσμα να αφήσει σημαντικό έργο για τους δημότες του, σημειώνει, μεταξύ άλλων...
Γιάννης Γρύλλης

"Σφράγισε την εποχή του. Ποτέ δεν ξέχασε την Νάξο. Τον θυμάμαι πάντα ζωηρό και δραστήριο σε όλες τις συγκεντρώσεις των Ναξιωτών. Καλό ταξίδι δήμαρχε", προσθέτει ο κ. Βασίλης Κόκκοτας. 

 (Από δεξιά) Γιάννης Γρύλλης, Ιάκωβος Καμπανέλλης, Γιώργος Ιωακειμίδης

Ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ανάρτησε για το θάνατο του Γιάννη Γρύλλη, τα εξής:

"Ο Δήμαρχος Γιάννης Γρύλλης έφυγε από κοντά μας

Πλήρης ημερών έφυγε από κοντά μας ο πρώην Δήμαρχος Ρέντη (για 16 χρόνια) Γιάννης Γρύλλης. Ο Δήμαρχος εξελέγη το 1978 με το ΠΑΣΟΚ και έμεινε στο τιμόνι του Δήμου μέχρι το 1994. Υπήρξε ένας εμβληματικός Δήμαρχος που σηματοδότησε το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας άλλης με το συνολικό του έργο στη διάρκεια της θητείας του.

Έμεινε στη μνήμη όλων ως Δήμαρχος που συγκρούστηκε το 1980 με την τότε κυβέρνηση για το θέμα των φρεατίων (χαβούζας) που ήθελαν να φέρουν στο Ρέντη οι κυβερνώντες και η απεργία πείνας που έκανε για μέρες ξεσηκώνοντας όλο το λαό του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής αποτρέποντας την έλευσή τους στο Δήμο μας.

Μετά απ’ αυτό αναγκάστηκαν οι κυβερνώντες ν’ αποδεχθούν την ανάγκη κατασκευής αποχετευτικών αγωγών ακαθάρτων σ’ όλο το λεκανοπέδιο και ν’ αποφευχθεί ένα τεράστιο πρόβλημα ολόκληρης της Αθήνας που δεν είχε αποχέτευση σε πάρα πολλά σημεία.

Ένα δεύτερο μεγάλο έργο του ήταν η δημιουργία της πρώτης Δημοτικής Τράπεζας Αίματος στην Ελλάδα, ενέργεια που αγκαλιάστηκε από τους δημότες και για πολλά χρόνια ήταν η μεγαλύτερη Τράπεζα Αίματος στη χώρα μας.

Στη διάρκεια της θητείας του δημιουργήθηκε το Πρώτο ΚΑΠΗ, πολλοί πεζόδρομοι, το Δημοτικό Γυμναστήριο «Μ.Μερκούρη», το Δημαρχείο του Ρέντη, το 2ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και πολλά άλλα έργα.

Υπήρξε ένας ακέραιος και ανιδιοτελής Δήμαρχος με πολλή αγάπη για τον Ρέντη τον οποίο για πολλά χρόνια είχε υπηρετήσει και ως παιδίατρος (υπήρξε γιατρός όλων μας)

Η πιστή του σύζυγος και συνοδοιπόρος του όλα αυτά τα χρόνια η Καίτη έχει τη θερμή μας συμπαράσταση όπως και τα τρία του παιδιά που τίμησαν και τιμούν το όνομα του πατέρα τους .

Καλό παράδεισο Δήμαρχε…"

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 152


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.