Στ. Πολυκρέτης - 7 χρόνια στο τιμόνι της ΟΝΝΕΔ για τις Κυκλάδες

Δημοσίευση: 25.01.2023, 21:36

Ένας κύκλος σε επίπεδο Νεολαίας ολοκληρώνεται μετά από 7 χρόνια αγώνα και προσπάθειας για τη δημιουργία μιας δυναμικής ΟΝΝΕΔ για τα νησιά των Κυκλάδων, σημειώνει ο Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας, Στάθης Πολυκρέτης, και, μεταξύ άλλων, προσθέτει: "Έχοντας διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων είμαι περήφανος και τυχερός για όλα τα στελέχη που είχα και έχω δίπλα μου σε κάθε μας βήμα."...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Στάθη Πολυκρέτη:

"Ένας κύκλος σε επίπεδο Νεολαίας ολοκληρώνεται μετά από 7 χρόνια αγώνα και προσπάθειας για την δημιουργία μιας δυναμικής ΟΝΝΕΔ για τα νησιά των Κυκλάδων.

Όλα τα χρόνια δώσαμε μάχες, με χαρές και λύπες αλλά πάντα η Νεολαία μας ήταν, είναι και θα είναι ενωμένη, όπως έχουμε μάθει από την αρχή αυτού του αγώνα και έχουμε αποδείξει όλα τα χρόνια.

Έχοντας διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων είμαι περήφανος και τυχερός για όλα τα στελέχη που είχα και έχω δίπλα μου σε κάθε μας βήμα.

Δηλώνω περήφανος για την ομάδα των στελεχών που συμμετέχουν στις κομματικές οργανώσεις τόσο σε επίπεδο ΟΝΝΕΔ όσο και στις Δημ.Τ.Ο. και στην Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλη αυτή την πορεία φίλους, συνεργάτες και στελέχη που μαζί χτίσαμε από την αρχή την ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο και Παύλο Μαρινάκη που ήταν δίπλα μας σε κάθε μας βήμα.

Ευχαριστώ τον π. Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Καρασαρίνη που πίστεψε και βοήθησε εξ αρχής την προσπάθεια μας.

Τον Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Μένιο Κορομηλά για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και την υποστήριξη του σε όλα μας τα βήματα.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου και τον Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων Θεοφάνη Πασχάλη οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε όλη την πορεία έως και σήμερα σε κάθε βήμα και κάθε επιλογή.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλα τα στελέχη της Νεολαίας μας, έχοντας εννοείται την στήριξη μου στο έργο τους και στους αγώνες τους.

Κλείνοντας, θα ευχαριστήσω τους δυο ανθρώπους που στήριξαν αυτή την πορεία με κάθε κόστος και με όλη τους την δύναμη, όντας μια γροθιά από την πρώτη μας στιγμή, τον Νίκο Σιδερή και τον Σπύρο Ψαρρό, δύο άνθρωποι που θα αποτελούν πάντα τις "κολόνες" αυτής της πορείας με τις μεγάλες νίκες.

Καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Αντώνη Μανδηλαρά, στην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Μαρία Πολυκρέτη και στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου Γιώργο Πολυκανδριώτη.

Η ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες συνεχίζει ακόμη πιο δυνατή!!

Με εκτίμηση,

Στάθης Πολυκρέτης

π. Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων - Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας"

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 84


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.