Ετήσια συνάντηση των μελών του Δ.Σ. και των στελεχών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων από όλα τα νησιά

Δημοσίευση: 24.01.2023, 21:52

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η Διοίκηση και τα στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων από όλα τα νησιά είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν ξανά από κοντά στην έδρα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, σε μια ολοήμερη συνάντηση κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συναντήσεις εργασίας, ενώ έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη...

Όσον αφορά τις συναντήσεις εργασίας που πραγματοποιήθηκαν, η μία με θέμα: "Συνήθειες επιτυχίας και αποτελεσματικότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο" και η δεύτερη με θέμα: "Σύνδεση και επικοινωνία της ομάδας για τα στελέχη", με την εξειδικευμένη Σύμβουλο Επιχειρήσεων για θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης κα Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου.

Στη σύντομη παρέμβαση που έκανε σε ζωντανή σύνδεση ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, αναφέρθηκε στην ψήφιση του νόμου για τη νησιωτικότητα και τις ενέργειες που πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν τα νησιά στο πλαίσιο της Ισπανικής Προεδρίας της Ε.Ε.

Παράλληλα, έκανε λόγο για τη σπουδαιότητα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, το οποίο τόνισε πως «ήρθε για να μείνει», αν και επεσήμανε τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Συζητήθηκε επίσης το θέμα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων καθώς και η ανάγκη για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Επίσης, ο κ. Κουτουλάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τη συνδιαμόρφωση δράσεων με σκοπό την άμεση και στοχευμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων του Νομού που την έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ παράλληλα η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων τίμησε την κα Άσπα Μαγουλά, η οποία συνταξιοδοτήθηκε, ευχαριστώντας τη για την πολύχρονη συνεργασία, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 83


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.