Αμοργιανή γιορτή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Δημοσίευση: 04.01.2023, 17:57
Τελευταία Ενημέρωση: 04.01.2023, 18:03

Με γεύσεις, μελωδίες και χαμόγελα από την Αμοργό διοργανώθηκε και φέτος η ευχαριστήρια Χριστουγεννιάτικη εορτή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μια πρωτοβουλία του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αμοργού...

Με παραδοσιακά εδέσματα και ακούσματα και φυσικά τα κάλαντα, η Αμοργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το προσωπικό του ΓΝΑ για τις υπηρεσίες του προς τους νησιώτες και ιδιαίτερα στους Αμοργιανούς. 

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο Διοικητή του 251 ΓΝΑ Ταξίαρχο (ΥΙ) Κωνσταντίνο Γεωργανάς.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν  η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αμοργού, Ελένη Κουντουρούπη, η πρόεδρος του Συνδέσμου Αμοργίνων, Άννα Γιαννακού – Πάσχου, η πρόεδρος της Ένωσης Αιγιαλιτών Αμοργού, Σοφία Γαβαλά – Βλατάκη, η πρόεδρος της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού, Άννα Γαβαλά, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων  του Δήμου Αμοργού, Αντώνης Κυρίκος.

Ο Δήμαρχος Αμοργού, Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχει στους κατοίκους της Αμοργού. Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εορτή είναι ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης σε όσους μας προσφέρουν το πολυτιμότατο αγαθό της υγείας. Συγχαρητήρια στο ΠολιτιστικόΣύλλογο Γυναικών Αμοργού και σε όσους υποστήριξαν την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Εύχομαι το 2023 να είναι έτος υγείας, αγάπης και ειρήνης.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 61


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.