Νέα αναβολή για τον απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Δημοσίευση: 07.12.2022, 21:56
Τελευταία Ενημέρωση: 07.12.2022, 22:28

Μετατίθεται για δεύτερη φορά η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με μοναδικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Περιόδου από 01-09-2019 έως 31-08-2022. Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ορίστηκε μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή για την Πέμπτη 15-12-2022 και ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλης στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Όπως γνωστοποιεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Φώτης Μαυρομμάτης, η αλλαγή στην ημερομηνία σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου κρίνεται αναγκαία λόγω νόσησης με Covid-19 του εισηγητή του μοναδικού θέματος της πρόσκλησης, Δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού...

Αναλυτικά η γνωστοποίηση που απέστειλε ο κ. Φώτης Μαυρομμάτης, αναφέρει, τα εξής:

Θέμα: Μετάθεση ημερομηνίας διεξαγωγής ειδικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 9 του άρθρου 4 «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου» του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ NΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ σύμφωνα με τις οποίες:

«9. Αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα την αναβολή της συνεδρίασης αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για την γνωστοποίησή της», μεταθέτουμε την ημερομηνία σύγκλησης της προγραμματισθείσας 18ης ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης με αρχική ημερομηνία συνεδρίασης Τετάρτη 23- 11-2022 και ώρα 18:30μ.μ. και κατόπιν της ανωτέρω (β) σχετικής γνωστοποίησής μας, την Πέμπτη 08-12-2022 και ώρα 18:30μ.μ., για την Πέμπτη 15-12-2022 και ώρα 18:30μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο ίδιο θέμα της ημερήσιας διάταξης που περιλάμβανε η αριθμ. πρωτ. 20195/07-11-2022 πρόσκλησή μας, ήτοι «Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Περιόδου από 01-09-2019 ΕΩΣ 31-08-2022».

Η ανωτέρω αλλαγή στην ημερομηνία σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου κρίνεται αναγκαία λόγω νόσησης με Covid-19 του εισηγητή του μοναδικού θέματος της πρόσκλησης, Δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτριου Λιανού, και της υποχρεωτικής απομόνωσης στην οποία έχει τεθεί για πέντε (5) ημέρες, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και τήρησης των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 126


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.