Σε νέα ημερομηνία μεταφέρεται η διαβούλευση στη Σύρο για τις περιοχές Natura 2000

Δημοσίευση: 02.12.2022, 19:04

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών ∆ιαταγµάτων Προστασίας και Σχεδίων ∆ιαχείρισης για τις Περιοχές του ∆ικτύου Natura 2000» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ακολουθεί διαβούλευση όλων των ενδιαφερόμενων μερών με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την προστασία της φύσης και την αρμονική ένταξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον...
(Φωτό: Cyclades Voice)

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, η ανάδοχος εταιρεία της Μελέτης ΥΛΗ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ η οποία έχει αναλάβει το έργο «Εκπόνηση ΕΠΜ & ΣΔ για τις περιοχές Natura 2000 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», αιτήθηκε την Παρασκευή 25/11/2022 την παραχώρηση της Αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, για τη διεξαγωγή εκδήλωσης διαβούλευσης για την Πέμπτη 01/12/2022. 

Τη Δευτέρα 28/11/2022 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης η παραχώρηση του σχετικού χώρου, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα. Την Τρίτη 29/11/2022 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της εταιρείας με το Τμήμα Πολιτισμού, ανακοινώθηκε ότι ακυρώνουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση λόγω του ότι βρίσκονταν στην Άνδρο για αντίστοιχη διαβούλευση και υπήρχε περιορισμός χρόνου.     

Παρ’ όλα ταύτα, την Τετάρτη 30/11/2022 εστάλη από το Τμήμα Πολιτισμού η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για την παραχώρηση της Αίθουσας στην εταιρεία ΥΛΗ για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας με το Σύμβουλο Περιβάλλοντος της εταιρείας ΥΛΗ, συμφωνήθηκε, ότι από την εταιρεία θα του κοινοποιηθεί τη Δευτέρα 05/12/2022 νέα ημερομηνία για τη δια ζώσης διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 156


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.