Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυκλάδων: Για την Βαλεντίνα Γαβριελάτου

Δημοσίευση: 24.11.2022, 21:40

Με βαθιά θλίψη και πόνο ψυχής τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι συντονιστές των ΟΜ και τα μέλη του κόμματος στις Κυκλάδες αποχαιρετούν τη συντονίστριά τους, τη συντρόφισσα Βαλεντίνα Γαβριελάτου, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 12:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στην Τήνο...

Όπως αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κυκλάδων:

Από νεαρή ηλικία στην Αριστερά, αρχικά στην ΚΝΕ και μετά στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τον ΣΥΡΙΖΑ, από την Αθήνα και αργότερα, με τον αγαπημένο της Βαγγέλη, από την Τήνο, η Βαλεντίνα πάντα έδινε μάχες. Άλλες φορές νικηφόρες, άλλες όχι. Πάντα έβρισκε τη δύναμη να συνεχίσει, να κινητοποιήσει, να εμπνεύσει, να συμπαρασταθεί, να αρχίσει από την αρχή.

Ελεύθερη επαγγελματίας είτε με δικό της φροντιστήριο είτε με τη δική της επιχείρηση τουριστικών δραστηριοτήτων, μητέρα δύο παιδιών και πάντα ενεργό μέλος της κοινωνίας, η Βαλεντίνα ήταν πάνω από όλα αλληλέγγυα στους συνανθρώπους και πάντα παρούσα στους αγώνες. Συμμετείχε ενεργά στην Κοινωνική Κουζίνα Τήνου, στο κίνημα κατά των ανεμογεννητριών στο νησί, υπήρξε πολύ πετυχημένη άμισθη Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου με έργο αναγνωρισμένο από φίλους και αντιπάλους, ήταν μέχρι χτες ενεργό μέλος του Συλλόγου Φίλων ΚΥ Τήνου, ίδρυσε μαζί με άλλους και συμμετείχε στη Λέσχη Ανάγνωσης του νησιού.

Παράλληλα με αυτά και η πολιτική της δράση μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με διάφορα καθήκοντα και τους τελευταίους μήνες από τη θέση της Συντονίστριας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων. Πάντα με συντροφικότητα, σταθερότητα σε αρχές και ιδέες, διαλλακτικότητα και ευθύτητα, με κουβέντες από καρδιάς και ψύχραιμη σκέψη.

Την αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θα τη θυμόμαστε πάντα και θα μας λείπει.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 92


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.